Povezane novice

Izrael še naprej napada Gazo

Mladina 28.07.2024
Od sobote popoldan so izraelske sile ubile najmanj 66 Palestincev. V senci napetosti med Izraelom in libanonskim šiitskim gibanjem Hezbolah iz Gaze tudi danes prihajajo poročila o smrtonosnih napadih izraelskega letalstva, topništva in kopenskih sil… »

Izrael po napadu na nogometno igrišče napadel cilje Hezbolaha v Libanonu

RTV Slovenija 28.07.2024
Po raketnem napadu na nogometno igrišče na zasedeni Golanski planoti, v katerem je bilo v soboto ubitih 12 otrok in mladostnikov, so izraelska letala v Libanonu napadla cilje šiitskega gibanja Hezbolah. "Ponoči so izraelske zračne sile napadle… »

Izrael v senci napetosti s Hezbolahom še naprej napada Gazo

RTV Slovenija 28.07.2024
V senci napetosti med Izraelom in libanonskim šiitskim gibanjem Hezbolah iz Gaze prihajajo poročila o smrtonosnih napadih izraelskih sil. Med napadenimi kraji je bil Al Mavasi, ki ga Izrael opredeljuje kot varno območje. V izraelskih napadih na… »

#video Izrael v senci napetosti s Hezbolahom še naprej napada Gazo

Dnevnik 28.07.2024
V senci napetosti med Izraelom in libanonskim šiitskim gibanjem Hezbolah iz Gaze tudi danes prihajajo poročila o smrtonosnih napadih izraelskega letalstva, topništva in kopenskih sil. Med napadenimi kraji je bil znova Al Mavasi, ki ga Izrael… »

#video Izrael v odgovor na napad na Golansko planoto obstreljuje Libanon

Dnevnik 28.07.2024
Izraelska letala so ponoči v odgovor na sobotni smrtonosni napad na zasedeno Golansko planoto obstreljevala poslopja gibanja Hezbolah na jugu in vzhodu Libanona, je sporočila izraelska vojska. Libanonsko šiitsko gibanje sicer zavrača odgovornost za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem