Povezane novice

Deli Koroške pod vodo, znova prizadeta tudi Logarska dolina

Dnevnik 28.07.2024
Popoldanska in večerna neurja, ki jih je ponekod spremljala tudi toča, so težave povzročala širom države. Ozračje se bo ponoči umirilo, ponedeljek bo povečini sončen. Po poročanju centra za obveščanje so v Črni na terenu gasilci… »

Zaradi močnega deževja poplavljalo v Črni in drugod na Koroškem

Mladina 28.07.2024
Vnovič je bila prizadeta tudi Logarska dolina. Popoldansko močno deževje je precej težav povzročilo na Koroškem. Na območju Občine Črna na Koroškem so zalite številne kleti, sprožilo se je več zemeljskih plazov, na terenu so gasilci. Vnovič… »

Območje pod slapom Rinka znova razdejano, z Okrešlja rešili 17 planincev

RTV Slovenija 28.07.2024
Neurje, ki se je razbesnelo v Logarski dolini, je znova razdejalo območje pod slapom Rinka. Z Okrešlja so s helikopterjem rešili 17 planincev. Znova je pod vodo tudi Črna na Koroškem, v Spodnjem Javorju pa je plaz poškodoval domačina. Neurje, ki se… »

Nevihte zatemnile nebo, v teh krajih pošteno tolklo

Zurnal24 28.07.2024
Slovenijo je doseglo napovedano slabo vreme, ki je prekinilo vroče poletno ozračje. V nedeljo popoldne so severozahod in sever Slovenije že zajele nevihte, ki so na sončno stran Alp prinesle nalive in močan veter, ponekod tudi točo. Grozljivo: Na… »

Foto in video: V Črni na Koroškem divjali hudi nalivi, voda zalivala hiše, prožili so se plazovi

Necenzurirano 28.07.2024
Močno deževje je precej težav povzročilo na Koroškem. Na območju Občine Črna na Koroškem so zalite številne kleti, sprožilo se je več zemeljskih plazov. Posamezne nevihte so nastale na Koroškem, kjer so povzročile več nevšečnosti, v Črni… »

V Črni na Koroškem plaz do pasu zasul domačina

Necenzurirano 28.07.2024
V Spodnjem Javorju v Črni na Koroškem se je zaradi od neurja razmočenega terena sprožil plaz. Po navedbah krajanov je plaz do pasu zasul domačina. Na pomoč moškemu so pohiteli gasilci, ki so ga potegnili iz objema blata in kamenja. Moški je bil v… »

NEURJE POVZROČILO KAOS NA KOROŠKEM: Kup intervencij, gasilci rešili domačina, ki ga je zasul plaz (FOTO)

Regional 28.07.2024
Popoldansko močno deževje je precej težav povzročilo na Koroškem. Na območju Občine Črna na Koroškem so zalite številne kleti, sprožilo se je več zemeljskih plazovi, na terenu so gasilci, poroča center za obveščanje. Po poročanju… »

Grozljivo: Na zelo prometno regionalno cesto padle ogromne skale!

Zurnal24 28.07.2024
Obilno deževje z močnim vetrom je močno poseglo tudi v promet. Napovedi so se uresničile. Nedeljsko popoldne so začinile nevihte z obilnim deževjem in močnim vetrom. Sprva je najhuje kazalo na Koroškem, precej škode pa je nastalo tudi v Zasavju… »

Arso izdal oranžno opozorilo, prva močna nevihta zajela območje Bleda

Necenzurirano 28.07.2024
Agencija RS za okolje (Arso) je za današnje popoldne zaradi nevarnosti krajevnih neurij izdala oranžno opozorilo za skoraj celotno državo. Izjema je jugozahod. Kot smo poročali že pred dnevi, pa znova včeraj, nas danes popoldne čaka vremensko… »

ARSO izdal oranžno opozorilo: popoldne močnejši nalivi

Domžalec 28.07.2024
Agencija Republike Slovenije za okolje (ARSO) opozarja o močnih nalivih, ki se bodo razširili danes popoldne in zvečer. Pričakujemo lahko močnejše nalive s točo, močnejši veter in udare strel. Ob hudourniških vodotokih so možne poplave… »

Oranžno opozorilo: Možna toča, močnejši nalivi in strele

Zurnal24 28.07.2024
Popoldne in zvečer je pričakovati močnejše nevihte, napovedujejo vremenoslovci. Agencija RS za okolje (Arso) je za nedeljo popoldne in zvečer izdala oranžno opozorilo zaradi možnosti močnejših krajevnih neviht. Sprva bo še sončno in vroče… »

Popoldne in zvečer pričakovati močnejše nevihte

Dnevnik 28.07.2024
Agencija RS za okolje (Arso) je za danes popoldne in zvečer izdala oranžno opozorilo zaradi možnosti močnejših krajevnih neviht. Sprva bo še sončno in vroče, nato bo državo prešla vremenska fronta, ki je od severa dosegla Alpe. Za vso državo z… »

ARSO IZDAL ORANŽNO OPOZORILO: Možne poplave, udari strel lahko zanetijo požare

Regional 28.07.2024
Agencija RS za okolje (Arso) je za danes popoldne in zvečer izdala oranžno opozorilo zaradi možnosti močnejših krajevnih neviht. Sprva bo še sončno in vroče, nato bo državo prešla vremenska fronta, ki je od severa dosegla Alpe. Za vso državo z… »

Vreme: Dopoldne bo sončno, popoldne bodo začele nastajati nevihte

Dnevnik 28.07.2024
Danes bo sončno in vroče. Popoldne bodo na severu začele nastajati krajevne nevihte, ki se bodo proti večeru razširile nad večji del Slovenije, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Nevihte bo spremljal okrepljen severni do… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem