Povezane novice

Russell zaradi prelahkega avtomobila diskvalificiran, zmaga pripadla Hamiltonu

RTV Slovenija 28.07.2024
George Russell (Mercedes) je prvi prečkal ciljno črto na dirki formule ena za VN Belgije v Spa-Francorchampsu, a je bil zaradi prelahkega vozila diskvalificiran. Zmago je tako 'podedoval' moštveni kolega Lewis Hamilton. Odločitev je padla dve uri po… »

Herlings zmagovalec Lommla, Gajser zadovoljen s četrtim mestom

RTV Slovenija 28.07.2024
Motokrosist Tim Gajser je na dirki svetovnega prvenstva elitnega razreda MXGP v Lommlu v Belgiji osvojil četrto mesto, potem ko je bil peti v prvi in četrti v drugi vožnji. Zmagal je Nizozemec Jeffrey Herlings, Jan Pancar pa je bil 20. Tim Gajser je… »

Dve uri po dirki diskvalificirali prvega, do zmage tako Hamilton

Zurnal24 28.07.2024
Russell zaradi prelahkega dirkalnika ob zmago v Spaju. Britanec George Russell (Mercedes) je dve uri po dirki formule 1 v Belgiji ostal brez zmage. Na dirkališču v Spa Francorchampsu je bil sicer na stezi najhitrejši, a je bil njegov dirkalnik na… »

Prve tri tokrat ločila le dobra sekunda, Verstappen peti

Zurnal24 28.07.2024
Russell zmagovalec Belgije, Verstappen peti. Britanec George Russell je zmagovalec dirke za svetovno prvenstvo formule 1 v belgijskem Spa Francorchampsu. Drugo mesto je osvojil njegov rojak in sotekmovalec pri Mercedesu Lewis Hamilton, tretji je bil… »

Russell zaradi prelahkega dirkalnika ob zmago, slavje zato Hamiltonu

Dnevnik 28.07.2024
Britanec George Russell (Mercedes) je dve uri po dirki formule 1 v Belgiji ostal brez zmage. Na dirkališču v Spa Francorchampsu je bil sicer na stezi najhitrejši, a je bil njegov dirkalnik na tehtanju po dirki prelahek, zato ga je vodstvo tekmovanja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem