Povezane novice

Odziv policije na grožnjo napada v šolah neustrezen, odkrili celo sum kaznivega dejanja

RTV Slovenija 30.07.2024
Policija se je na potencialno grožnjo napada v slovenskih šolah 2. aprila odzvala prepozno, razkriva izredni nadzor notranjega ministrstva. Informacija o grožnji ni bila vnesena v informacijski sistem policije, v uradnem zaznamku so našli napačen… »

Izredni nadzor pokazal različne nepravilnosti in pomanjkljivosti pri delu policije

Dnevnik 30.07.2024
Na ministrstvu za notranje zadeve so predstavili ugotovitve izrednega nadzora v zvezi z odzivom policije na potencialno grožnjo napada v slovenskih šolah 2. aprila. V njem so zaradi ugotovljene neresnične navedbe v uradnem zaznamku zaznali sum… »

Grožnja s streljanjem na šoli: pri delu policije odkrili veliko napak

Zurnal24 30.07.2024
Na ministrstvu za notranje zadeve so danes predstavili ugotovitve izrednega nadzora v zvezi z odzivom policije na potencialno grožnjo napada v slovenskih šolah 2. aprila. V izrednem nadzoru so zaradi ugotovljene neresnične navedbe v uradnem zaznamku… »

Ob grožnji z napadom na šole je policija ravnala neustrezno

Necenzurirano 30.07.2024
Kaj je pokazal nadzor nad delom policije v primeru morebitne grožnje z nasiljem v šolah? Nadzor je pokazal nekaj nepravilnosti in pomanjkljivosti pri evidentiranju in poslovanju z informacijo o grožnji. Gre za komentar pod člankom z naslovom V… »

GROŽNJA, KI JE RAZKRILA NEDOSLEDNO OPRAVLJANJE VODSTVENIH NALOG V POLICIJI: Takšen je odziv Poklukarja

Regional 30.07.2024
Izredni nadzor nad delom policije v zvezi z grožnjo napada v slovenskih šolah je pokazal nepravilnosti in pomanjkljivosti pri ravnanju z informacijo, opravljanju vodstvenih nalog in izvedbi policijske preiskave, so sporočili z notranjega ministrstva… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem