Povezane novice

OBSEŽEN POŽAR PRI SOSEDIH: Na nekaterih območjih so začeli evakuacijo prebivalcev (VIDEO)

Regional 30.07.2024
Na območju Skradina pri Šibeniku je zjutraj izbruhnil obsežen požar, ki ga gasi okoli 120 gasilcev ter štirje kanaderji in trije air tractorji. V požaru, ki še ni pod nadzorom, je bil popoldne lažje poškodovan gasilec. Gašenje otežuje močan… »

Pri Šibeniku izbruhnil obsežen požar; poškodovan gasilec

RTV Slovenija 30.07.2024
Na območju Skradina pri Šibeniku je zjutraj izbruhnil obsežen požar, ki ga gasi približno 120 gasilcev z 32 gasilskimi vozili, štirimi kanaderji in tremi air tractorji. V požaru, ki še ni pod nadzorom, je bil lažje poškodovan gasilec. Gašenje… »

Foto in video: V Dalmaciji divja več požarov, pri Šibeniku slišati eksplozije, pri Zadru ogenj dosegel vojašnico

Necenzurirano 30.07.2024
Nekaj pred 9. uro je zagorelo na travniku v bližini hrvaškega mesta Skradin, okrog 14. ure pa še pri Zadru. Na terenu so vse razpoložljive sile z Dalmacije. Ogenj se je iz ubornega travnika hitro razširil na grmičevje in borov gozd. Posreduje več… »

Obsežen požar v Dalmaciji. Začeli so evakuirati ljudi. Razmere niso pod nadzorom

Zurnal24 30.07.2024
Ogenj gasijo štirje kanaderji in okrog sto gasilcev. Na območju Skradina pri Šibeniku je zjutraj izbruhnil obsežen požar, ki ga po najnovejših podatkih gasi okoli 80 gasilcev z 32 gasilskimi vozili ter štirje kanaderji in trije air tractorji… »

Dalmacija: Zaradi požara v bližini Skradina evakuirali prebivalce

Dnevnik 30.07.2024
Na območju Skradina pri Šibeniku je zjutraj izbruhnil obsežen požar, ki ga gasi 82 gasilcev z 32 gasilskimi vozili ter štirje kanaderji in trije air tractorji. Požar še ni pod nadzorom, gasilci pa so osredotočeni na obrambo hiš pred ognjem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem