Povezane novice

Zlato kolajno v družbi navijačev proslavila tudi z mamo in očetom

RTV Slovenija 30.07.2024
Zlato judoistko Andrejo Leški so po osvojeni zlati kolajni zvečer pozdravili na sprejemu v Slovenski hiši v Parizu. "Psihološko je bilo najtežje pred in med polfinalno borbo, ko je toliko ljudi navijalo za mojo tekmico," je povedala za TV Slovenija… »

KOPER IMA OLIMPIJSKO PRVAKINJO! Andreja Leški si je priborila zlato medaljo! (FOTO)

Regional 30.07.2024
Judoistka Andreja Leški je danes v finalu kategorije do 63 kg osvojila zlato olimpijsko medaljo ter tako Sloveniji priborila prvo medaljo na letošnjih igrah v Parizu. Sedemindvajsetletnica je z iponom premagala Mehičanko Prisco Alcaraz. Tako kot v dveh… »

Zlata judoistka Andreja Leški Sloveniji priborila prvo odličje v Parizu

Gorenjski glas 30.07.2024
Judoistka Andreja Leški je danes v kategoriji do 63 kg osvojila zlato olimpijsko medaljo ter tako Sloveniji priborila prvo odličje na igrah v Parizu. Slovenka je v finalu z iponom premagala Mehičanko Prisco Alcaraz. V spomin se ji je vtisnila tudi… »

Slovenski odbojkarji z zanesljivo zmago nad Srbi že v četrtfinalu

Zurnal24 30.07.2024
Slovenski odbojkarji po drugi zmagi v četrtfinalu OI. Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v drugem nastopu na olimpijskih igrah v Parizu zabeležila drugo zmago. S 3:0 je premagala Srbijo in si tako že zagotovila mesto v četrtfinalu. V petek… »

Slovenija ima zlato kolajno!!!!

Zurnal24 30.07.2024
Slovenska judoistka Andreja Leški je postala olimpijska prvakinja. V kategoriji do 63 kilogramov, ki je slovenskem judu prinesla že izjemne uspehe, na zadnjih dveh olimpijskih igrah na primer zlato in srebro Tine Trstenjak, se je Andreja Leški po treh… »

Andreja Leški je nova zlata olimpijka!

Dnevnik 30.07.2024
Slovenija je četrti tekmovalni dan olimpijski iger v Parizu osvojila prvo kolajno. Disciplina do 63 kg v judu je v Parizu postala še trofejnejša, saj so se Urška Žolnir, Tina Trstenjak in Andreja Leški z izjemo iger 2008 v Pekingu, vse od Aten 2004… »

Leški: To je pravljica, od veselja me razganja

Zurnal24 30.07.2024
Judoistka Andreja Leški v Parizu osvojila olimpijsko zlato. Judoistka Andreja Leški je v kategoriji do 63 kg osvojila zlato olimpijsko medaljo ter tako Sloveniji priborila prvo medaljo na letošnjih igrah v Parizu. Sedemindvajsetletnica je v finalu z… »

POTRDILI VISOKE CILJE NA OLIMPIJADI: Slovenski odbojkarji so v četrtfinalu! (FOTO)

Regional 30.07.2024
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v drugem nastopu na olimpijskih igrah v Parizu zabeležila drugo zmago. S 3:0 (25:21, 25:19, 25:19) je premagala Srbijo in si tako že zagotovila mesto v četrtfinalu. V petek ob 17. uri jo čaka še zadnji… »

Andreja Leški razkrila zlati recept: Neizmerna želja, predanost in samozaupanje

RTV Slovenija 30.07.2024
Po Urški Žolnir (London 2012) in Tini Trstenjak (Rio de Janeiro 2016) ima Slovenija novo olimpijsko prvakinjo v judu v kategoriji do 63 kg. V Parizu je na olimpijski vrh stopila izjemna Andreja Leški. "Neverjetno, to je pravljica. Presrečna sem, že v… »

Slovenija ima zlato! Andreja Leški si je pokorila konkurenco!

Necenzurirano 30.07.2024
Slovenska judoistka Andreja Leški je postala olimpijska prvakinja! Judoistka Andreja Leški je po zmagi v polfinalu v kategoriji do 63 kilogramov z vazarijem, ko je sploh prvič v karieri premagala branilko naslova Clarisse Agbegnenou, zmagala še v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem