Povezane novice

POŽARI SO POD NADZOROM: Pri gašenju sta bila poškodovana dva gasilca (FOTO, VIDEO)

Regional 31.07.2024
Požar v Tučepih pri Makarski je pod nadzorom gasilcev, razmere so se izboljšale tudi pri Skradinu blizu Šibenika, so dopoldne sporočili iz Hrvaške gasilske zveze. Pod nadzorom je tudi požar pri naselju Smoković blizu Zadra. V požarih je skupno… »

(Foto in video) Požar pri Tučepih grozi hišam z bazeni, evakuirali prebivalce iz Podgore

Necenzurirano 31.07.2024
Hrvaški gasilci imajo za sabo nov težak dan. Ko se je že zdelo, da so se zadeve nekoliko umirile, je veter znova razpihal dve požarišči, eno pri Šibeniku, drugo južno od Makarske. V popoldanskih urah sta nato izbruhnila še požara pri Trogirju in… »

Pri Tučepih in v bližini Skradina še gori, ogenj dosegel tudi naravni park Biokovo

RTV Slovenija 31.07.2024
V Dalmaciji se gasilci še naprej bojujejo z dvema obsežnima požaroma, ki divjata pri Skradinu blizu Šibenika in v Tučepih blizu Makarske. Pri gašenju sodeluje več sto gasilcev, pomagajo pa tudi kanaderji in air tractorji. Hrvaška gasilska zveza je… »

Pretresljivi prizori iz Hrvaške: Ognja nikakor ne morejo omejiti

Zurnal24 31.07.2024
Požar v Tučepih pri Makarski, ki je bil dopoldne že pod nadzorom gasilcev, je na delu požarišča znova postal aktiven, ogenj pa se je razširil na težko dostopen teren naravnega parka Biokovo, so popoldne sporočili iz hrvaške gasilske zveze… »

Znan vzrok obsežnega požara pri Makarski, 65-letnik pri čebelnjaku odvrgel žerjavico!

Necenzurirano 31.07.2024
Hrvaška policija je pojasnila, kaj je bil vzrok, da je včeraj zvečer izbruhnil obsežen požar v bližini Makarske. Kriminalisti so kazensko ovadili 65-letnega moškega. Dalmatinski gasilci se že drugi dan spopadajo z obsežnimi požari na več delih… »

Novo glede požarov v Dalmaciji

Zurnal24 31.07.2024
Požari v Dalmaciji večinoma pod nadzorom. Požar v Tučepih pri Makarski je pod nadzorom gasilcev, razmere so se izboljšale tudi pri Skradinu blizu Šibenika, so dopoldne sporočili iz Hrvaške gasilske zveze. Pod nadzorom je tudi požar pri naselju… »

Hudi požari v Dalmaciji, župan skoraj zgorel v avtu

Zurnal24 31.07.2024
Na Hrvaškem se na stotine gasilcev bori z ognjenimi zublji. Kot smo poročali, so obsežni požari včeraj zajeli območje pri Skradinu in Smokoviću. Ognjena črta je dolga kar štiri kilometre. Ogenj pri Makarski vdrč v park Biokovo Hud požar je… »

Župan Tučepov skočil iz gorečega avta; "Vse se je odvijalo kot v filmu ..."

Necenzurirano 31.07.2024
Naši južni sosedje se na več frontah po Dalmaciji borijo z ognjem. Včeraj je najprej zagorelo v bližini Šibenika, nato v bližini Zadra, v večernih urah pa na območju naselja Tučepi južno od Makarske. Pri Tučepih je ogenj zajel tudi župana… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem