Povezane novice

RUSKA VOHUNA PRIZNALA KRIVDO: Kazni po vsej verjetnosti ne bosta prestajala v Sloveniji

Regional 31.07.2024
Ruska vohuna, ki so ju decembra 2022 priprli v Sloveniji, sta na tajnem sojenju pred okrožnim sodiščem v Ljubljani priznala krivdo, je danes sporočilo sodišče in jima izreklo enotno kazen po eno leto in sedem mesecev zapora. Vohuna kazni… »

V Sloveniji prijeta ruska vohuna na sojenju priznala krivdo

RTV Slovenija 31.07.2024
Ruska vohuna, ki so ju decembra 2022 priprli v Sloveniji, sta na tajnem sojenju pred Okrožnim sodiščem v Ljubljani priznala krivdo, je sporočilo sodišče in ju obsodilo na leto in sedem mesecev zapora. Vohuna bi lahko bila del večje izmenjave… »

»Ruska vohuna« priznala krivdo, z njima bodo barantali veliki igralci

Necenzurirano 31.07.2024
Na okrožnem sodišču v Ljubljani sta bila spoznana za kriva kaznivega dejanja vohunstva. Tuja državljana, osumljena vohunjenja, so aretirali decembra leta 2022 v ljubljanskih Črnučah, kjer sta živela v hiši na Primožičevi ulici. V javnosti sta se… »

Ruska vohuna v Sloveniji priznala krivdo, zdaj bo sledilo to

Zurnal24 31.07.2024
Po informacijah portala N1 je Okrožno sodišče v Ljubljani sklenilo dokazni postopek zoper v Sloveniji aretirana ruska vohuna, ki sta se izdajala kot argentinska državljana Ludwig Gisch in Maria Rosa Mayer Munos, v resnici pa sta Artem Viktorovič… »

Domnevna ruska vohuna v Sloveniji na sojenju priznala krivdo

Mladina 31.07.2024
Kazni najverjetneje ne bosta prestajala v Sloveniji in bi lahko bila del večje izmenjave zapornikov, ki bi vključevala tudi ameriškega novinarja Evana Gershkovicha. Domnevna ruska vohuna, ki so ju decembra 2022 priprli v Sloveniji, sta v tajnem sojenju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem