Povezane novice

Cicipas bo izzval Đokovića, Medvedjev izpadel, slovo Alcaraza in Nadala med dvojicami

RTV Slovenija 31.07.2024
Novak Đoković je še korak bližje osvojitvi svoje zadnje manjkajoče lovorike, v osmini finala olimpijskega turnirja je s 7:5 in 6:3 premagal Nemca Dominika Köpferja. V prvem nizu sta si igralca na začetku niza izmenjala brejka, odločitev pa je… »

Neugodni Tajvanec Lin znova previsoka ovira za Jorgića

RTV Slovenija 31.07.2024
Tajvanec Jundžu Lin je v osmini finala namiznoteniškega turnirja v Parizu premagal Darka Jorgića s 4:0 po 36 minutah. Najboljši slovenski igralec je imel naporen spored, saj je dopoldne v drugem krogu ugnal Britanca Liama Pitchforda s 4:2. 22-letni… »

Fantastični Slovenci na krilih Janca, Vlaha in Ferlina zmleli Švede!

Zurnal24 31.07.2024
Slovenska rokometna reprezentanca je na olimpijskih igrah v tretjem krogu s fantastično borbo premagala švedsko izbrano vrsto (29:24). Slovenija je tako zabeležila še drugo zmago, v ponedeljek je četa selektorja Uroša Zormana premagala Hrvaško. V… »

Velika zmaga izjemnih slovenskih rokometašev v Parizu!

Necenzurirano 31.07.2024
Slovenski rokometaši si danes z odlično igro pokorili reprezentanco Švedske. Po izjemnem začetku Slovencev so Švedi v drugem polčasu uspeli za nekaj časa vzpostaviti ravnotežje, a so borbeni slovenski rokometaši v drugem polčasu znova stopili na… »

Levjesrčni Slovenci nadigrali Švede

RTV Slovenija 31.07.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v 3. krogu olimpijskega turnirja dobila obračun s favorizirano Švedsko. Z izjemno igro je slavila z 29:24. Kakšna predstava slovenskih rokometašev! Švedi, evropski prvaki izpred dveh let, so veljali za… »

ROKOMETAŠI DODALI NOVO ZMAGO: Po Hrvatih so premagali še Švede

Regional 31.07.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v tretjem krogu skupinskega dela olimpijskih iger v Parizu premagala Švedsko z 29:24 (15:14). Slovenija je pred tem premagala Hrvaško z 31:29 ter izgubila proti Španiji z 22:25. V petek se bo pomerila z… »

Ferlin: Danes bi lahko igrali s katero koli ekipo in bi zmagali

RTV Slovenija 31.07.2024
"Nekako smo odigrali vse na najvišji ravni: od obrambe do napada. Nismo izgubljali žog, vratarja sta bila vrhunska," je po zmagi Slovenije nad Švedsko (29:24) dejal prvi strelec Blaž Janc. Slovenci so igrali izjemno. V napadu je žoga lepo krožila od… »

Konec za Jorgića, Tajvanec tudi tokrat premočan

Zurnal24 31.07.2024
Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić je na olimpijskih igrah v Parizu zaključil posamične nastope. V tretjem krogu oziroma osmini finala ga je izločil Tajvanec Lin Yun-Ju. Njegov stari znanec iz OI v Tokiu je bil po 36 minutah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem