Povezane novice

Slovenijo znova zajela krajevna neurja, Arso opozarja na možnost hudournikov in poplav

RTV Slovenija 01.08.2024
Obsežna nevihta je dosegla Slovenijo. Najdejavnejša je bila na Goriškem in Krasu, a ni povzročila večjih nevšečnosti. Nevihte se bodo ponekod nadaljevale tudi ponoči. Arso opozarja na možnost poplav in porast hudourniških vodotokov. Aktualna… »

NEVIHTE ZAJELE OBALO, PONOČI MOŽNA NEURJA: V koprskem pristanišču je ladijski promet začasno ustavljen (FOTO, VIDEO)

Regional 01.08.2024
Slovenijo so danes sredi dneva zajela krajevna neurja, zaradi katerih je Agencija RS za okolje (Arso) izdala oranžno vremensko opozorilo za celotno državo. Večji nevihtni sistem se je že začel krepiti nad Italijo, okoli 1. ure naj bi dosegel tudi… »

Arso še z enim opozorilom

Zurnal24 01.08.2024
Krajevna neurja, možnost poplav in porast vodotokov. Slovenijo so danes sredi dneva zajela krajevna neurja, zaradi katerih je Agencija RS za okolje (Arso) izdala oranžno vremensko opozorilo za celotno državo. Večji nevihtni sistem se je že začel… »

Arso obnovil opozorilo, najhuje šele prihaja

Zurnal24 01.08.2024
Slovenijo so zajele padavine, ponekod je padala toča. Po državi nastajajo plohe in nevihte, ponekod je padala tudi toča. Ta je med drugim padala tudi na Kredarici, kjer je po podatkih Arsa v pol ure padlo skoraj 30 milimetrov padavin. Arso sicer… »

V prvi rundi neviht toča ponekod na Gorenjskem, Dolenjskem in tudi v Ljubljani

Necenzurirano 01.08.2024
Nevihtno dogajanje se je v skladu s pričakovanji začelo na severozahodu države, a tega, kaj nas čaka v naslednjih urah, zlasti zvečer, ni mogoče natančno napovedati. Koristno je spremljati radarsko sliko padavin in poslušati pristojne. Meteorologi… »

Začelo se je. Nove podrobnosti tudi o nevihtnem sistemu, ki gre nad nas

Zurnal24 01.08.2024
Nad našimi kraji so se že začele pojavljati napovedane nevihte. Sprva so nevihte dosegle kraje na Gorenjskem in Kočevskem. Nevihti, ki sta nastali v zgodnjih popoldanskih urah, sta samo navadni poletni nevihti, se bo pa tak razvoj vremena danes… »

SUNKI VETRA TUDI PREKO 100 KM/H: Bližajo se močne nevihte, najhuje bo prav na Obali

Regional 01.08.2024
Nad našimi kraji so se že začele pojavljati napovedane nevihte, sprva na Gorenjskem in Kočevskem. Obe se z zahodnimi vetrovi pomikata proti vzhodu. Po napovedih Arsa bo zvečer Slovenijo z zahoda dosegel nevihtni sistem, ki bo zaradi močnih vetrov… »

Zaradi napovedanih krajevnih neurij izdano oranžno opozorilo

Mladina 01.08.2024
Najbolj burno vremensko dogajanje lahko pričakujemo danes proti večeru in v noči na petek. Agencija RS za okolje (Arso) je zaradi napovedanih krajevnih neurij, ki bodo nastajala danes od sredine dneva do petka zjutraj, izdala oranžno opozorilo za… »

Arso izdal oranžno opozorilo: Prihajajo neurja, veter lahko preseže hitrosti 100 km/h

Necenzurirano 01.08.2024
Po mirnem začetku tedna nas od danes naprej spet čaka burno vremensko dogajanje. Kot pravijo pri Agenciji RS za okolje (Arso), bodo na vreme pri nas vplivale višinske motnje, ki bodo, v kombinaciji s spet zelo razgretim ozračjem in dotokom bolj… »

Pozor, danes popoldne napovedani močni nalivi, tu bo najhuje

Zurnal24 01.08.2024
Razlog je v obratu vetrov v višinah iz severozahodnih smeri v zahodno smer, ki bo prinesel precej več vlage na razgreto ozračje, zato bodo v naslednjih dneh nastajale močnejše nevihte z neurji. "Najbolj intenzivni nalivi bodo nastajali predvidoma… »

POZIV VSEM, KI KAMPIRAJO: Spremljajte dogajanje in se po potrebi umaknite na varno

Regional 01.08.2024
Agencija RS za okolje (Arso) je zaradi napovedanih krajevnih neurij, ki bodo nastajala danes od sredine dneva do petka zjutraj, izdala oranžno opozorilo za celotno državo. Nekateri izračuni vremenskih modelov pa so nakazali, da bodo nekatere nevihte… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem