Povezane novice

V Ankari končali največjo izmenjavo zapornikov po hladni vojni. Biden in Golob govorila 21. julija

RTV Slovenija 01.08.2024
V okviru ene največjih izmenjav zapornikov po koncu hladne vojne so v Ankari izmenjali 26 ljudi, med drugimi tudi ruska vohuna, ki so ju decembra 2022 prijeli v Sloveniji. Deset Rusov, vključno z dvema mladoletnikoma, je bilo predanih v zameno za 16… »

Volk o izmenjavi zapornikov: S skupnimi močmi prijeli vohuna in izvedli izmenjavo

RTV Slovenija 01.08.2024
Slovenija se je izmenjavi obsojencev izkazala kot zaupanja vreden partner pri doseganju kolektivne varnosti, je dejal državni sekretar Volk, ki obžaluje, da v Rusiji ostajajo številni samo zato, ker nasprotujejo nesmiselni vojni z Ukrajino. Slovenija… »

Kaj se je zgodilo s štabom ruskih vohunov v Ljubljani

Necenzurirano 01.08.2024
Kaj je v podjetju, ki sta ga obvladovala obsojena ruska vohuna, našel njegov stečajni upravitelj? In kaj se bo zgodilo s poslovnimi prostori v Ljubljani, v katerih je bil njun operativni štab? "Na bančnih računih ni bilo nič nenavadnega" Ruski… »

Biden izmenjavo zapornikov označil za dosežek diplomacije

Mladina 01.08.2024
V izmenjavi je sodelovala tudi Slovenija, ki je izročila dva ruska vohuna. Predsednik ZDA Joe Biden je izmenjavo zapornikov med Zahodom in Rusijo, del katere sta bila tudi ameriški novinar Evan Gershkovic in nekdanji ameriški marinec Paul Whelan… »

Velika izmenjava zapornikov med Zahodom in Rusijo: "slovenska" ruska vohuna že predana

Necenzurirano 01.08.2024
Izpeljana je "zgodovinska" izmenjava zapornikov med Zahodom in Rusijo, morda celo največja v zgodovini. Rusija je med drugim izpustila novinarja Wall Street Journala Evana Gershkovicha, nekdanjega ameriškega marinca Paula Whelana in ruskega… »

IZMENJAVA ZAPORNIKOV MED RUSIJO IN ZAHODOM: Sodelovala je tudi Slovenija, ki je izročila dva ruska vohuna

Regional 01.08.2024
V okviru ene največjih izmenjav zapornikov po koncu hladne vojne je bilo v Ankari danes izmenjanih 26 zapornikov, med drugim novinar Wall Street Journala Evan Gershkovich in nekdanji ameriški marinec Paul Whelan, je sporočila Turčija. V izmenjavi je… »

Velika izmenjava zapornikov se je pričela, iz Rusije tudi ameriški novinar

Zurnal24 01.08.2024
Rusija je v okviru izmenjave zapornikov danes izpustila novinarja časnika Wall Street Journal Evana Gershkovicha in nekdanjega ameriškega marinca Paula Whelana, na spletni strani poroča tiskovna agencija Bloomberg, ki se sklicuje na vire blizu… »

Slovenija bi bila lahko vpletena v veliko izmenjavo med ZDA in Rusijo

Zurnal24 01.08.2024
Bela hiša ne komentira poročanja o skorajšnji izmenjavi zapornikov. V Beli hiši v sredo niso želeli komentirati poročanja medijev o skorajšnji izmenjavi zapornikov z Rusijo, katere del bi lahko bila tudi v Sloveniji obsojena ruska vohuna. "Ne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem