Povezane novice

Olimpija in Maribor napredovala, Bravo izpadel

Necenzurirano 01.08.2024
Ljubljančani so proti ukrajinski Polisji iz Žitomirja dvakrat zmagali in se uvrstili v tretji krog kvalifikacij Konferenčne lige. Olimpija je prejšnji teden doma zmagala z 2:0, na nevtralnem terenu v Gliwicah na Poljskem pa so dolgo držali neodločen… »

Zmaga Olimpije na Poljskem, Maribor napredoval kljub porazu v Romuniji

RTV Slovenija 01.08.2024
Nogometaši Brava so na povratni tekmi 2. kroga Konferenčne lige izgubili proti Zrinjskemu z 1:3 in končali pot v Evropi. Uspešnejša je bila Olimpija, ki je v Glivicah na Poljskem ugnala Polisjo z 2:1. Maribor je napredoval kljub porazu v Romuniji z… »

Olimpija v prvi minuti doživela šok, a vseeno z zmago potrdila napredovanje

Zurnal24 01.08.2024
Olimpija po zmagi proti Ukrajincem ostaja v Evropi. Nogometaši Olimpije so na povratni tekmi 2. kroga konferenčne lige v poljskih Gliwicah premagali ukrajinsko Polisjo Žitomir z 2:1 (1:1). Ljubljančani so se tako uvrstili v 3. kvalifikacijski krog… »

Bravo zapravil prednost s prve tekme in zaključil evropsko pot

Zurnal24 01.08.2024
Bravo je s porazom proti Zrinjskemu končal svoje prvo evropsko popotovanje. Nogometaši Brava so na povratni tekmi 2. kroga konferenčne lige v Ljubljani izgubili proti zrinjskemu iz Mostarja z 1:3 (1:1). Ljubljančani so tako izpadli iz evropskih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem