Povezane novice

'PEKLENSKI' BOJ V DALMACIJI SE NADALJUJE: Kanaderji opravili že toliko poletov kot v celotni lanski sezoni (FOTO, VIDEO)

Regional 02.08.2024
Hrvaški gasilci se v Dalmaciji že četrti dan spopadajo z obsežnimi požari. Na terenu je več sto gasilcev iz celotne Dalmacije, pa tudi iz notranjosti države, ki se spopadajo s požarom v Tučepih pri Makarski in požarom pri Trogirju. Naselja za… »

Foto in video: Ogenj na Hrvaškem neusmiljen, požar na območju Smokovića naj bi bil podtaknjen

Necenzurirano 02.08.2024
V Dalmaciji se gasilci še naprej borijo z ognjenimi zublji. Požar, ki je v torek zvečer izbruhnil v Tučepih pri Makarski, je še vedno aktiven, prav tako požar v Vrsinah nad Segetom pri Trogirju, požar pa gasijo vse razpoložljive gasilske sile na… »

Tri fronte pri Trogirju, gori proti Makarski: "Ljudje, pomagajte"

Zurnal24 02.08.2024
Del Dalmacije so zajeli plameni. Požar, ki je v torek zvečer izbruhnil v Tučepih pri Makarski, je še vedno aktiven, prav tako požar v Vrsinah nad Segetom pri Trogirju, požar pa gasijo vse razpoložljive gasilske sile na terenu in piloti v zraku… »

S požari v Dalmaciji se bojuje 500 gasilcev

RTV Slovenija 02.08.2024
Hrvaški gasilci se v Dalmaciji še naprej bojujejo z dvema večjima požaroma, v Tučepih pri Makarski in Vrsinah pri Trogirju. Glavni gasilski poveljnik Slavko Tucaković je povedal, da je v obeh požarih do zdaj skupno zgorelo že več kot 800… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem