Povezane novice

Polemike o spolu boksark vse glasnejše, zmagala tudi Tajvanka

RTV Slovenija 02.08.2024
Boksarski obračuni dvigajo veliko prahu na olimpijskih igrah. Po Alžirki Iman Helif je zmagala še druga spolno sporna boksarka Tajvanka Lin Juting. Ta je v kategoriji do 57 kilogramov s soglasno sodniško odločitvijo premagala Kazahstanko Sitoro… »

KATERA BO NASLEDNJA V RINGU? Madžarka Anna Luca Hamori pravi, da je ni strah Khelif-a

Regional 02.08.2024
Naslednja kandidatka, ki se bo pomerila s kontroverznim Imane Khelif, je spregovorila pred njunim spopadom ta konec tedna, ko se je znašla sredi polemike glede vključitve Khelif na olimpijske igre. Madžarska boksarka Anna Luca Hamori bo v soboto… »

NAJPREJ JO JE PRETEPEL, ZDAJ BI SE MU RADA OPRAVIČILA? Italijanska boksarka Angela Carini obžaluje svoje obnašanje

Regional 02.08.2024
Italijanska boksarka Angela Carini, ki je svoj dvoboj proti Imane Khelif-u prekinila v komaj 46 sekundah, pravi, da se "želi opravičiti" nasprotniku-ci za to, kako je ravnala v trenutkih po dvoboju. Kot je znano, je Imane Khelif eden-ena od dveh… »

Žan Mahnič ne skriva svoje nestrpnosti, alžirsko boksarko "pošilja" v zdravstveno ustanovo

Necenzurirano 02.08.2024
Alžirska boksarka Imane Khelif s svojim nastopom na Olimpijskih igrah dviga veliko prahu. Dogajanje pa so komentirali tudi nekateri slovenski politiki. Mednarodni olimpijski komite (Mok), je Alžirki dovolil nastop, kljub temu, da ji je lani Mednarodna… »

ODZIVI NA BOKSARSKI DVOBOJ, KI JE ZASENČIL IGRE V PARIZU: Musarjeva izpostavila (ne)enakost spolov, Meloni za prepoved

Regional 02.08.2024
V središču olimpijskih iger v Parizu je te dni vse bolj odločitev Mednarodnega olimpijskega komiteja (Mok), da nastop dovoli boksarkama, ki jima je lani Mednarodna boksarska zveza prepovedala nastop, ker naj ne bi izpolnjevali pogojev za nastop v… »

Ogorčena tudi predsednica Slovenije: "Ni prav, absolutno ni prav!"

Zurnal24 02.08.2024
Boksarski dvoboj na olimpijskih igrah v Parizu je prilil olje na ogenj polemiki o enakopravnosti spolov. Ogorčenje je prisotno tudi v političnem vrhu Italije oziroma Slovenije. Medtem pa nacionalni zvezi še naprej branita svoji 'športnici'. V… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem