Povezane novice

Veter odkrival strehe in podiral drevesa. Zaradi izpada elektrike motena tudi dobava vode.

RTV Slovenija 02.08.2024
Nevihte z močnim vetrom in točo so v petek pozno popoldne in zvečer zajele predvsem osrednji in severovzhodni del države. Veter je podiral drevesa, zalivalo je kleti. Ponekod je bila prekinjena dobava električne energije. Severno od Maribora je v… »

Toča, podrto drevje, odkrite strehe

Zurnal24 02.08.2024
Napovedi so nse uresničile, gasilci so imeli predvsem v vzhodni polovici države ogromno dela. Agencija RS za okolje (Arso) je za petek za večji del države izdala oranžno opozorilo. Popoldan so se razvile močne nevihtw s točo, ki so se pomikale… »

Foto in video: Na Koroškem, ponekod na Štajerskem in v Pomurju pihal močan veter, klestila je toča, padala so drevesa

Necenzurirano 02.08.2024
Nekaj pred 19 uro je dele Koroške od Črne do Dravograda zajela močna nevihta. V Prevaljah, Ravnah in Dravogradu je padala toča, razvil se je tudi orkanski veter, ki je podiral drevesa. Toča je padala tudi na Štajerskem in v Pomurju. Agencija RS za… »

Radarska slika padavin podivjala

Zurnal24 02.08.2024
Napovedi vremenoslovcev se uresničujejo. Kot smo poročali, Agencija RS za okolje (Arso) je za večji del države za obdobje popoldneva in večera izdala oranžno opozorilo. V tem času bodo po napovedi ponekod v notranjosti Slovenije nastajale… »

ZA CELOTNO DRŽAVO IZDANO OPOZORILO: Ponekod se bodo nevihte tudi okrepile

Regional 02.08.2024
Agencija RS za okolje (Arso) je za večji del države za obdobje popoldneva in večera izdala oranžno opozorilo. V tem času bodo po napovedi ponekod v notranjosti Slovenije nastajale močnejše nevihte, obstaja nevarnost toče. Za zdaj kaže, da bo… »

Arso znova izdal oranžno opozorilo: Močne nevihte in toča, tu bo najhuje

Zurnal24 02.08.2024
Oranžno opozorilo: "Danes bo verjetno največ nevšečnosti povzročala toča." "V višinah proti območju Alp še naprej priteka dokaj vlažen atlantski zrak, predvsem na južnem obrobju Alp je ozračje v spodnjih plasteh pregreto. Tako je tudi na… »

Oranžno opozorilo zaradi močnih neviht, grozi tudi toča

Necenzurirano 02.08.2024
Tudi danes lahko v popoldanskih urah pričakujemo razvoj posameznih neviht, prav tako lahko lokalno ponekod nastane kako neurje s točo in močnimi nalivi. Kot napovedujejo vremenoslovci Agencije RS za okolje (Arso), bo danes sprva dokaj sončno, popoldne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem