Povezane novice

Vojko Volk: Izmenjava je dokaz, da lahko igramo z najvišjimi

RTV Slovenija 02.08.2024
Slovenija je v pogajanja z rusko stranjo vstopila takoj po aretaciji ruskih vohunov, je povedal državni sekretar v kabinetu predsednika vlade Vojko Volk. Pogajanja so bila tajna in so trajala eno leto. Državni sekretar za mednarodne zadeve in nacionalno… »

Premier Golob razkril, da se je leto dni v tajnosti dogovarjal o izmenjavi obsojencev

Necenzurirano 02.08.2024
Premier Golob je spregovoril o slovenski vlogi v največji izmenjavi obsojencev med Zahodnimi zavezniki in Rusko federacijo. Predsednik vlade se je od aretacije ruskih vohunov decembra 2022 prizadeval za izmenjavo zapornikov. Leto dni so pogovori z rusko… »

"Slovenija je pokazala, da je moč, ki jo imamo na mednarodni sceni, večja od naše velikosti"

RTV Slovenija 02.08.2024
Predsednik vlade Robert Golob in državni sekretar Vojko Volk sta povedala, da je Slovenija odigrala zgodovinsko vlogo pri izmenjavi obtožencev. "Slovenija je odigrala pozitivno vlogo med ZDA in Rusijo, zdaj imamo dokaz, da je to mogoče." Na novinarski… »

Golob: Sloveniji uspel veliki met

Zurnal24 02.08.2024
Naša država naj bi si z izmenjavo ruskih vohunov pridobila spoštovanje in zaupanje pri drugih varnostnih službah. Sloveniji je s sodelovanjem pri izmenjavi zapornikov med Rusijo in Zahodom uspel zgodovinski met, je danes v izjavi za medije poudaril… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem