Povezane novice

Neža Klančar izvrstna šesta: Ne morem verjeti, da mi je uspelo iti še hitreje

RTV Slovenija 04.08.2024
Neža Klančar se je na OI v Parizu izkazala tudi v finalu na 50 metrov prosto. Še za pet stotink je izboljšala državni rekord in s časom 24,35 zasedla šesto mesto. V nedeljo je bil v francoski prestolnici sicer zadnji dan plavalnih bojev. Zmagala je… »

Vodišek odlično začel OI - po uvodnem dnevu na vrhu

RTV Slovenija 04.08.2024
Toni Vodišek je v Marseillu in okolici odlično začel olimpijske igre. 24-letni Koprčan v jadranju na deski s padalom po prvem dnevu vodi, po štirih regatah ima šest točk. "Na kratko povedano: šel sem ven, vozil sem 70-, 80-odstotno, gledal, da ne… »

Z državnim rekordom do druge najboljše slovenske uvrstitve v Parizu

Zurnal24 04.08.2024
Olimpijska prvakinja na 50 m prosto Sjöström, Neža Klančar šesta. Slovenska plavalka Neža Klančar je na olimpijskih igrah v Parizu v finalu na 50 metrov prosto osvojila šesto mesto. S časom 24,35 je tudi postavila nov slovenski državni rekord… »

Slovenec vodi po prvem dnevu

Zurnal24 04.08.2024
Koprčan Toni Vodišek vodi po prvem dnevu na OI. Koprčan Toni Vodišek je na prvem mestu po prvem dnevu formule kite na olimpijskih igrah v Marseillu, kjer potekajo olimpijski boji v jadranju. Po štirih regatah ima šest točk. Drugi je Avstrijec… »

KOPRČAN TONI VODIŠEK ODLIČNO ZAČEL OLIMPIJSKE IGRE: Uvodni dan je končal kot vodilni

Regional 04.08.2024
Toni Vodišek je v Marseillu in okolici odlično začel olimpijske igre. 24-letni Koprčan v jadranju na deski s padalom po prvem dnevu vodi, po štirih regatah ima šest točk. Drugi je Avstrijec Valentin Bontus, četrti na letošnjem SP ima osem točk… »

"Legendecky" v zgodovino: Legenda z imenom Katie Ledecky

RTV Slovenija 04.08.2024
Teorije zarote o počasnem olimpijskem bazenu so predzadnji tekmovalni dan splavale po vodi. Najprej olimpijski rekord na 50 metrov prosto s Sarah Sjöström v glavni vlogi, nato svetovni rekord na 4x100 metrov mešano štafete ZDA. Vmes pa Katie… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem