Povezane novice

Iran: Pravico imamo disciplinirati sionistični režim. Blinken: Odziv Irana je neizogiben.

RTV Slovenija 05.08.2024
Iran si ne želi stopnjevati napetosti, a meni, da je kaznovanje Izraela nujno za preprečevanje nadaljnje nestabilnosti, je dejal predstavnik iranskega zunanjega ministrstva Naser Kanani. Dodal je, da ima Teheran pravico braniti svojo suverenost. Kanani… »

NAPETOST NA BLIŽNJEM VZHODU: Je napad Irana na Izrael neizogiben?

Regional 05.08.2024
Iran si ne želi stopnjevati napetosti na Bližnjem vzhodu, a meni, da je kaznovanje Izraela nujno za preprečevanje nadaljnje nestabilnosti, je danes dejal tiskovni predstavnik iranskega zunanjega ministrstva Naser Kanani. Uboj političnega vodje Hamasa… »

Iran / »Kaznovanje Izraela je nujno za preprečevanje nadaljnje nestabilnosti«

Mladina 05.08.2024
Uboj političnega vodje Hamasa je označil za kršitev mednarodnega prava in dodal, da ima Teheran pravico braniti svojo suverenost. Iran si ne želi stopnjevati napetosti na Bližnjem vzhodu, a meni, da je kaznovanje Izraela nujno za preprečevanje… »

ZDA / »Izrael lahko v primeru napada Irana računa na pomoč ameriške vojske«

Mladina 05.08.2024
Železna podpora ZDA Izraelu. Izrael lahko v primeru povračilnega napada Irana trdno računa na obrambno pomoč ameriške vojske, je v nedeljo zvečer zatrdil ameriški obrambni minister Lloyd Austin v telefonskem pogovoru z izraelskim kolegom Joavom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem