Povezane novice

MORJE SE BO SEGRELO TUDI DO 30 STOPINJ: Je pred nami avgustovski vročinski val?

Regional 06.08.2024
Temperatura morja je trenutno zaradi občasnega vpliva vetra ustaljena, giblje se med 27 in 28 stopinjami Celzija. Ta trend pa se bo ob koncu tedna vseeno obrnil navzgor, ko vremenoslovci spet napovedujejo višje temperature ozračja. Prvi avgustovski… »

Ob nevihtah bo znova prisoten močnejši veter

Necenzurirano 06.08.2024
Vremenoslovci pravijo, da nas bo jutri spet namočilo, saj nas bo zvečer prešla nova vremenska motnja. Kot napovedujejo na straneh Agencije RS za okolje, bo jutri večinoma sončno z občasno povečano oblačnostjo. Posamezne plohe in nevihte bodo na… »

Na poti prvi avgustovski vročinski val, najbolj vroč dan bo ...

Zurnal24 06.08.2024
Po najbolj vročem juliju v zgodovini meritev, in osvežitvi v prvih dneh avgusta, se nam obeta tudi prvi avgustovski vročinski val. Danes popoldne bo še povečini jasno. Jutri bo sončno, predvsem popoldne in zvečer bodo nastale plohe in nevihte, je… »

Bliža se avgustovski vročinski val, začel naj bi se v petek

RTV Slovenija 06.08.2024
Po najbolj vročem juliju v zgodovini meritev in osvežitvi v prvih dneh avgusta se napoveduje tudi prvi avgustovski vročinski val. Vročina se bo stopnjevala od petka naprej, napoveduje Agencija RS za okolje. V sredo in četrtek še ne bo zelo vroče… »

Arso: Prihaja avgustovski vročinski val, zavladala bo pripeka

Necenzurirano 06.08.2024
Da se konec tega tedna vrača vročina, je že jasno. Zaenkrat odprto ostaja vprašanje, kdaj se bo vročinski val končal. Kot so napovedali meteorologi Agencije RS za okolje (Arso), nas po nekajdnevni osvežitvi čaka prvi avgustovski vročinski val, ki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem