Povezane novice

Kamala Harris imenovala podpredsedniškega kandidata

Mladina 06.08.2024
Podpredsednica ZDA in kandidatka demokratov na ameriških predsedniških volitvah Kamala Harris je za svojega podpredsedniškega kandidata imenovala guvernerja Minnesote Tima Walza. Podpredsednica ZDA in kandidatka demokratov na ameriških predsedniških… »

Tim Walz – veteran in učitelj z dolgoletnimi izkušnjami v kongresu

RTV Slovenija 06.08.2024
Tim Walz, ki ga je podpredsednica ZDA in kandidatka demokratov na ameriških predsedniških volitvah Kamala Harris imenovala za svojega podpredsedniškega kandidata, je veteran ameriške nacionalne garde in nekdanji učitelj. Walz, ki se je rodil 6… »

Kamala Harris za podpredsedniškega kandidata imenovala Tima Walza

RTV Slovenija 06.08.2024
Ameriška podpredsednica in kandidatka demokratov na predsedniških volitvah Kamala Harris je za svojega podpredsedniškega kandidata izbrala guvernerja Minnesote Tima Walza. Kot je dejala Harris, je ponosna, da je izbrala Walza, s katerim se bo skupaj… »

KAMALA HARRIS PROTI DONALDU TRUMPU: Za podpredsedniškega kandidata imenovala Tima Walza

Regional 06.08.2024
Podpredsednica ZDA in kandidatka demokratov na ameriških predsedniških volitvah Kamala Harris je za svojega podpredsedniškega kandidata danes imenovala guvernerja Minnesote Tima Walza. Skupaj z Walzem se bo podala v boj proti republikancu Donaldu… »

Harris za podpredsedniškega kandidata imenovala Tima Walza

Zurnal24 06.08.2024
Podpredsednica ZDA in kandidatka demokratov na ameriških predsedniških volitvah Kamala Harris je za svojega podpredsedniškega kandidata danes imenovala guvernerja Minnesote Tima Walza, poročajo ameriški mediji. Skupaj z Walzem se bo podala v boj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem