Povezane novice

Hanijo bo na čelu Hamasa nasledil vodja gibanja v Gazi Jahja Sinvar

RTV Slovenija 06.08.2024
Palestinsko gibanje Hamas je za novega političnega voditelja imenovalo vodjo gibanja v Gazi Jahjo Sinvarja, ki bo nasledil v atentatu v Teheranu ubitega Ismaila Hanijo. "Islamsko odporniško gibanje Hamas oznanja izbiro poveljnika Jahje Sinvarja za vodjo… »

Hamas imenoval novega političnega vodjo

Mladina 06.08.2024
Jahja Sinvar bo na položaju nasledil Ismaila Hanijo, ki je bil prejšnji teden ubit v Teheranu. Palestinsko islamistično gibanje Hamas je danes sporočilo, da je za novega političnega voditelja imenovalo dosedanjega vodjo gibanja na območju Gaze Jahjo… »

Kdo je novi politični vodja Hamasa, znan tudi kot Mesar iz Han Junisa?

Necenzurirano 06.08.2024
Jahja Sinvar je v različnih izraelskih zaporih preživel kar dvaindvajset let, v ječi pa bi moral ostati do smrti. V Gazi je znan kot Abu Ibrahim in velja za nacionalnega heroja. Izrael ga obtožuje, da je bil eden od vodij napada Hamsa na Izrael 7… »

HAMAS IZBRAL NOVEGA POLITIČNEGA VODJO: To je postal Jahja Sinvar, ki je več kot 20 let preživel v izraelskih zaporih

Regional 06.08.2024
Palestinsko islamistično gibanje Hamas je danes sporočilo, da je za novega političnega voditelja imenovalo dosedanjega vodjo gibanja na območju Gaze Jahjo Sinvarja. Na položaju bo nasledil Ismaila Hanijo, ki je bil prejšnji teden ubit v Teheranu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem