Povezane novice

SLOVENSKA ISTRA, POZOR: Prav pri nas danes največja verjetnost močnejših neviht

Regional 07.08.2024
Agencija RS za okolje (Arso) je za zahodni del države izdala oranžno vremensko opozorilo, za druge dele Slovenije pa rumeno opozorilo. Predvsem v zahodni polovici Slovenije bodo namreč zvečer in prvi polovici noči možne močnejše nevihte. Ob morju… »

Nevihtno dogajanje se je v zadnji uri najbolj razživelo v osrednji Sloveniji

RTV Slovenija 07.08.2024
Arso je za zahodni del države izdal oranžno opozorilo, za druge dele Slovenije pa rumeno. Predvsem v zahodni polovici Slovenije bodo namreč zvečer in v prvi polovici noči mogoče močnejše nevihte. Močnejša nevihta je nastala v okolici Ljubljane… »

Prve novice o današnjem neurju: Podrta drevesa, električna napeljava

Zurnal24 07.08.2024
"Nevihtno dogajanje se je v zadnji uri najbolj razživelo v osrednji Sloveniji. Tam smo do sedaj zabeležili že več kot 700 razelektritev," sporočajo z agencije za okolje. Malo pred 20. uro se je nad osrednjim delom države razbesnela močna nevihtna… »

Arso zaostril opozorilo: Ponekod že nevihte z močnimi sunki vetra, nalivi ter udari strel

Necenzurirano 07.08.2024
Nevihtno dogajanje se je v zadnji uri najbolj razživelo v osrednji Sloveniji, kjer so do okoli 21.00 zabeležili že več kot 700 razelektritev. Močnejša nevihta je nastala tudi v Celovški kotlini in se z zahodnim vetrom bliža Koroški. Po navedbah… »

V zraku se kuha nekaj nevarnega: Arso spet opozarja, razglaša oranžni alarm

Zurnal24 07.08.2024
Agencija za okolje (Arso) je za zahodni in severozahodni del Slovenije zaradi velike nevarnosti močnih neviht razglasila oranžni alarm. "Močnejše nevihte že nastajajo v Italiji in potujejo z zahodnim vetrom proti Sloveniji. Prva večja nevihta bo… »

Arso z opozorilom, v teh krajih so možne močnejše nevihte

Zurnal24 07.08.2024
Zaenkrat so izdali rumeno opozorilo, a možno je, da bodo stopnjo zaostrili, opozarjajo na Arsu. Danes in jutri bo v višinah od zahoda nad naše območje pritekal nekoliko hladnejši in bolj vlažen atlantski zrak, napovedujejo vremenoslovci Agencije RS… »

Arso: Atlantski zrak prinaša nevihte, tudi močnejše, možna je zaostritev opozorila

Necenzurirano 07.08.2024
Še preden konec tedna nastopi nov vročinski val, nas na nebu čaka nekaj nemira. Sreda bo do popoldneva še razmeroma sončna, nato bodo nad našimi kraji znova nastajale nevihte. Kot so namreč napovedali meteorologi Agencije RS za okolje (Arso), bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem