Povezane novice

Foto in video: Gasilci spet na terenu, nevihte spremljali močni nalivi in sunki vetra

Necenzurirano 08.08.2024
V četrtek pozno popoldne so Slovenijo zajele plohe in nevihte, ki so se nadaljevale v večer in ponekod postregle z močnejšimi nalivi in sunki vetra. Kot so zapisali na straneh agencije RS za okolje, so se nevihte najprej začele pojavljati pri naših… »

Neurje največ težav povzročilo na območju Ljubljane, po državi zaznanih kar 34 tisoč strel

RTV Slovenija 08.08.2024
Neurje z močnim vetrom in obilnim dežjem, ki je prešlo Slovenijo, je največ težav povzročilo na območju Ljubljane, Maribora in Slovenj Gradca. Naprave so po državi zaznale okoli 34.000 strel, kar je bil sicer strelno najbolj aktiven dan letos… »

NEURJE, KI JE PREŠLO SLOVENIJO: To sta kraja, kjer so izmerili najmočnejši naliv oz. sunek vetra (FOTO)

Regional 08.08.2024
Neurje z močnim vetrom in obilnim dežjem, ki je v sredo v večernih in nočnih urah prešlo Slovenijo, je največ težav povzročilo na območju Ljubljane, Maribora in Slovenj Gradca. Zabeležili so skupno 59 dogodkov, večina je bila v povezavi z… »

Foto: Ponoči pustošil močan veter, na nebu razelektritve, na tleh podrta drevesa

Necenzurirano 08.08.2024
Pristojne službe so imele zaradi neurij ponoči polne roke dela. Najhuje je bilo na območju osrednje, severne in severovzhodne Slovenije. Težave je povzročal zlasti močan veter, a so jo zagodle tudi strele in meteorne vode. V četrtek zvečer se je… »

Zdaj je jasno, kakšno razdejanje so povzročile sinočnje nevihte

Zurnal24 08.08.2024
V sredinem neurju z močnim vetrom največ težav na območju Ljubljane. Neurje z močnim vetrom in obilnim dežjem, ki je v sredo v večernih in nočnih urah prešlo Slovenijo, je največ težav povzročilo na območju Ljubljane, Maribora in Slovenj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem