Povezane novice

Slovenec bi moral napasti zlato, zgodilo se je nekaj drugega

Zurnal24 08.08.2024
Finale formule kite, kjer v boju za zlato še vedno najbolje kaže Slovencu Toniju Vodišku, je bil po seriji nepredvidljivih dogodkov prestavljen za en dan. V Marseillu so zaradi pozne ure prekinili finale formule kite, ki ga bodo dokončali v petek… »

Jekaterina Vedenejeva šesta v kvalifikacijah mnogoboja

RTV Slovenija 08.08.2024
Ritmična gimnastičarka Jekaterina Vedenejeva je bila zelo dobra v kvalifikacijah mnogoboja. Imela je skupno šesto oceno in se brez težav uvrstila med deset finalistk. Finale bo v petek ob 14.30. Vedenejeva, ki po Tokiu v Parizu še drugič na… »

Finale formule kite preložen na petek, Vodišek še vedno vodi

RTV Slovenija 08.08.2024
V Marseillu so zaradi pozne ure prekinili finale jadralskega razreda formula kite, dokončali naj bi ga v petek. Po prvi finalni regati je v vodstvu še vedno Toni Vodišek. Zelo sem bil osredotočen na startno linijo, kje je. Da ne bom zgrešil kakšne… »

TONI VODIŠEK NA POTI DO ZLATA: Napeto finalno soočenje je prestavljeno na petek

Regional 08.08.2024
Koprski kajtar Toni Vodišek je na olimpijskih igrah v Franciji še vedno v vodstvu po prvi finalni regati, ki jo je končal na zadnjem mestu. Zaradi neugodnih vremenskih razmer je bila druga regata odpovedana in prestavljena na petek. Vodišek ima še… »

Janja Garnbret v finale igraje, z užitkom in – gladko najboljša

RTV Slovenija 08.08.2024
Janja Garnbret je v olimpijskem polfinalu druge kombinacijske discipline, težavnosti, priplezala skoraj čisto do vrha. Spet je bila mirna in izjemno zanesljiva, v sobotni finale se je prebila z veliko prednostjo pred konkurenco. Ni kaj, v soboto, ko se… »

Janja Garnbret tudi v težavnostnem plezanju povsem na vrhu

Necenzurirano 08.08.2024
V športnem plezanju se bo sklepni boj za odličja na olimpijskih igrah odvil šele v soboto, a plezalke morajo danes najprej opraviti z drugim delom polfinala. Brez finala je ostala Mia Krampl, medtem ko je Janja Garnbret tudi današnjo preizkušnjo… »

Pred Slovenijo eden najpomembnejših dni Iger, se obeta nova medalja?

Zurnal24 08.08.2024
Danes na delu kar dva velika slovenska aduta. Toni Vodišek se podaja v boj za drugo slovensko olimpijsko odličje v Parizu, medtem ko mora Garnbretova potrditi svoj nastop v olimpijskem finalu. Do konca olimpijskih iger so le še štirje dnevi, Slovenija… »

MOČNO STISNITE PESTI ZA TONIJA VODIŠKA: Danes gre za medaljo!

Regional 08.08.2024
Koprski kajtar Toni Vodišek se bo v morju pred Marseillom boril za olimpijsko odličje. V finale se je uvrstil neposredno in ima z dvema točkama že prednost. Za zlato medaljo, prvo v slovenski jadralni zgodovini, potrebuje le še eno zmago. Druga… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem