Povezane novice

"Vsekakor smo pred pragom raja, ampak pot do tja je še dolga"

RTV Slovenija 08.08.2024
Varovanci selektorja moške rokometne reprezentance Uroša Zormana so prepričani, da lahko ustavijo trikratne zaporedne svetovne prvake Dance in kronajo neizmerno željo po olimpijski kolajni. Slovenska moška rokometna reprezentanca se bo v petek ob… »

Janja Garnbret potrdila svojo premoč!

Zurnal24 08.08.2024
Janja Garnbret s prepričljivim prvim mestom polfinala v boj za zlato. Branilka olimpijskega zlata iz Tokia Janja Garnbret se bo kot zmagovalka polfinala podala v boj za drugi naslov olimpijske prvakinje v kombinaciji športnega plezanja. Garnbretova bo… »

JANJA GARNBRET TUDI V POLFINALU POTRDILA SVOJO PREMOČ: V soboto jo čaka boj za drugi naslov olimpijske prvakinje (FOTO)

Regional 08.08.2024
Branilka olimpijskega zlata iz Tokia Janja Garnbret se bo kot zmagovalka polfinala podala v boj za drugi naslov olimpijske prvakinje v kombinaciji športnega plezanja. Garnbret bo edina slovenska finalistka. Druga Slovenka Mia Krampl je na 17. mestu… »

Iz slovenskega tabora: "Zato Norvežani niso imeli možnosti"

Zurnal24 08.08.2024
Slovenski rokometaši kot ključ za zmago izpostavljajo odlično obrambo, a umirjajo evforijo. Slovenska moška rokometna reprezentanca si je po zmagi proti Norveški s 33:28 (16:12) zagotovila boj za kolajne na olimpijskih igrah. Po dvoboju v Lillu so si… »

SLOVENSKI OLIMPIJCI TUDI VČERAJ Z IZJEMNIMI NASTOPI: Rokometaši z zgodovinsko zmago, Kristjan Čeh pa na odličnem 4. mestu…

Regional 08.08.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na zadnji četrtfinalni tekmi olimpijskih iger premagala Norveško s 33:28 (16:12) in se uvrstila v polfinale. V petek se bo v Lillu, ki gosti odločilne tekme na olimpijskem turnirju, ob 21.30 pomerila z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem