Povezane novice

OLIMPIJSKO SREBRO ZA TONIJA VODIŠKA: Zlato v roke Avstrijca Valentina Bontusa

Regional 09.08.2024
Koprski kajtar Toni Vodišek je na olimpijskih igrah v Franciji v morju pred Marseillom osvojil srebrno medaljo, drugo slovensko odličje na teh igrah. Zmagal je Avstrijec Valentin Bontus, ki se je v finale prebil po polfinalni zmagi v skupini, v finalu… »

Vodišek po stresnem dnevu do srebrne olimpijske kolajne

RTV Slovenija 09.08.2024
Toni Vodišek je osvojil srebrno olimpijsko medaljo v formuli kite. Pred finalnimi plovi je bil v Marseillu celo blizu osvojitvi olimpijskega naslova, toda ni šlo vse po željah, medtem ko je Avstrijec Valentin Bontus odjadral zlati medalji naproti. Nov… »

Jekaterina Vedenejeva po šestem mestu točila solze sreče, zlato s favoritinjo v Nemčijo

RTV Slovenija 09.08.2024
Tekmovalka v ritmični gimnastiki Jekaterina Vedenejeva je na OI v Parizu zasedla 6. mesto v finalu mnogoboja. Na tem mestu je bila že v kvalifikacijah. Slovenske barve je 30-letna Rusinja, najstarejša v konkurenci, na olimpijskih igrah zastopala… »

Pia Babnik po tretjem dnevu na 13. mestu, na 15. luknji dvakrat poslala žogico v vodo

RTV Slovenija 09.08.2024
Pia Babnik je po tretjem dnevu olimpijskega turnirja v golfu na 13. mestu, za vodilnima tekmovalkama zaostaja sedem udarcev. V vodstvu sta Morgane Metraux in Lydia Ko, ki sta devet udarcev pod parom. Tekmovanje se bo končalo v soboto. 20-letna… »

Olimpijski podprvak Toni Vodišek obljublja, da se bo vrnil še močnejši

RTV Slovenija 09.08.2024
Toni Vodišek, ki je že od otroštva predan morju, je pri 24 letih nagrajen z olimpijskim odličjem. Čeprav to ni najžlahtnejšega leska, je napovedal boj za zlato že na naslednjih OI: "Los Angeles, prihajamo!" 24-letni Koprčan je odkrito napovedoval… »

Trideseta kolajna na poletnih OI, četrta v jadranju

Zurnal24 09.08.2024
Jadralec Toni Vodišek je zabeležil trideseto slovensko kolajno. Sabljač Borut Cvetko je leta 1912 postal prvi Slovenec z olimpijsko kolajno, takrat je z reprezentanco Avstro-Ogrske v Stockholmu osvojil ekipno srebro. Kasneje so slovenski športniki… »

"Vsega je konec, trdo delo celotnega življenja je prineslo srebro"

Zurnal24 09.08.2024
Koprski kajtar Toni Vodišek je v morju pred Marseillom osvojil srebrno medaljo, drugo slovensko odličje na olimpijskih igrah v Parizu. Štiriindvajsetletni Toni Vodišek je v finale prišel kot prvi po rednem delu in je prenesel dve zmagi. Tako bi mu… »

Slovenija do drugega odličja!

Zurnal24 09.08.2024
Jadralec Toni Vodišek je osvojil srebrno odličje. Po včerajšnji prestavitvi so se najboljši štirje v disciplini formula kite znova pomerili za odličja. V petkove boje je Toni Vodišek vstopil z najboljšim izhodiščem, saj je za zlato olimpijsko… »

Šok, Vodišek še pred startom odločilnih bojev prejel kar dve kazni!

Zurnal24 09.08.2024
Toni Vodišek je še pred začetkom petkovih odločilnih bojev za olimpijski naslov prejel kar dve kazni. Koprski kajtar Toni Vodišek je na olimpijskih igrah v Franciji v morju pred Marseillom po prvi finalni regati, v kateri je bil v četrtek zadnji, z… »

Pozor, Vodišek že ob tej uri za olimpijski naslov, rokometaši po finale

Zurnal24 09.08.2024
Toni Vodišek korak do zlate medalje, zvečer rokometaši za zgodovinski finale. Slovenija lahko danes pride do druge medalje na olimpijskih igrah v Parizu. Kajtar Toni Vodišek bo namreč nastopil v finalu, ki je bilo v četrtek prekinjeno. Do zlate… »

SLOVENIJA DANES LAHKO PRIDE DO DRUGE MEDALJE: Koprčana Tonija Vodiška do nje vodi le ena zmaga

Regional 09.08.2024
Slovenija lahko danes pride do druge medalje na olimpijskih igrah v Parizu. Koprčana Tonija Vodiška le ena zmaga v finalu loči od zlate medalje. Prvi današnji finalni plov je predviden malo po 12. uri. Ob 21.30 se bodo slovenski rokometaši v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem