Povezane novice

Zorman: Sodniški kriterij je bil vso tekmo na strani Danske

RTV Slovenija 09.08.2024
Rokometaši po polfinalnem porazu proti Dancem (30:31) niso komentirali odločitve v zadnjem napadu, ko češka sodnika nista pokazala na 7-metrovko. "Težko je biti pameten, ali je bila ali ne," je za Val 202 dejal Dean Bombač. Je pa sojenje ocenil… »

Nepopustljivi Slovenci po izjemnem zaključku ostali brez 7-metrovke za podaljšek

RTV Slovenija 09.08.2024
Slovenski rokometaši bodo na turnirju v Lillu igrali za olimpijski bron. V polfinalu so imeli proti Danski, najboljši reprezentanci zadnjih let, po preobratu v zadnjih minutah napad za podaljšek, na koncu pa klonili z 31:30. Kljub izjemnemu boju povsem… »

Odločitev sodnikov v zadnji sekundi ni šla na roko borbenim Slovencem

Zurnal24 09.08.2024
Slovenija je proti Danski izgubila s 30:31 (10:15). V tekmi za bron se bo pomerila s Španijo. Slovenska rokometna reprezentanca se je v polfinalu pomerila z najuspešnejšo rokometno nacijo v zadnjih letih. Izbrancem Uroša Zormana so na poti do… »

Slovenija po trilerju v zadnjih minutah izgubila proti Danski

Necenzurirano 09.08.2024
Slovenski rokometaši so kljub porazu proti Danski na pragu zgodovinskega uspeha. Potem ko so celo tekmo lovili zaostanek, so ob samem zaključku tekme poskrbeli za dramo, a jim vendarle ni uspelo izsiliti podaljška. Obračun z Dansko v francoskem Lillu… »

Prvi polfinale odločen v zadnjih sekundah

Zurnal24 09.08.2024
Nemci prvi finalisti rokometnega olimpijskega turnirja. Nemška moška rokometna reprezentanca se je po zmagi proti Španiji s 25:24 (12:12) uvrstila v veliki finale olimpijskih iger. V nedeljskem finalu se bo pomerila z zmagovalko druge polfinalne tekme… »

Ob teh besedah Slovencev se bodo tudi Dancem zatresle hlače

Zurnal24 09.08.2024
Slovenski rokometaši bodo naredili vse, kar je v njihovi moči, da bi na polfinalni tekmi olimpijskega turnirja presenetili favorizirane Dance. "V to tekmo se podajamo maksimalno samozavestno, verjamemo, da jih lahko premagamo," pravi Blaž Janc… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem