Povezane novice

V soboto prihaja vročinski val, vztrajal naj bi do konca prihodnjega tedna

RTV Slovenija 09.08.2024
Po napovedih Agencije RS za okolje bo izrazito vroče že v soboto, predvsem na Primorskem, kjer se bodo temperature povzpele do 38 stopinj Celzija. Drugod po Sloveniji bodo temperature od 31 do 34 stopinj Celzija. Vročina se bo v prihodnjih dneh širila… »

PRIHAJA AVGUSTOVSKI VROČINSKI VAL: Na Primorskem tudi do 38 stopinj Celzija!

Regional 09.08.2024
Vročinski val bo trajal večji del prihodnjega tedna, prve možnosti osvežitve pa so predvidene šele v soboto 17. ali v nedeljo 18. avgusta. Kot navajajo na Agenciji RS za okolje (ARSO), se bo vročina iznad jugozahoda Evrope v naslednjih dneh širila… »

Kakšen vročinski stres je pričakovati v nekaterih slovenskih mestih

Necenzurirano 09.08.2024
Da prihaja avgustovski vročinski val, čivkajo že ptički na vejah. Na pripeko, ki jo napovedujejo meteorologi, smo nenazadnje že opozarjali. Res pa je, da smo sredi poletja. Agencija RS za okolje (Arso) je glede prihajajočega vročinskega vala zdaj… »

Ob vročinskem valu se sušne razmere ponekod lahko zaostrijo. Do kdaj bo trajala vročina?

Necenzurirano 09.08.2024
Pred nami je prvi avgustovski vročinski val. Morje se bo lahko ogrelo tudi na 30 stopinj Celzija. V prihodnjih dneh bo toplotna obremenitev po nižinah naraščala, vročina bo najbolj izrazita na Primorskem. Po najbolj vročem juliju v zgodovini meritev… »

Na poti k nam morda najhujši vročinski val letos

Zurnal24 09.08.2024
V prihodnjih dneh se bo vročina vsak dan stopnjevala. Tako visoko bo šlo naslednji teden. Pred nami je obdobje sončnega in vročega vremena. Petek bo večinoma jasen, čeprav popoldne v hribovitih krajih severne Slovenije ni izključena kakšna ploha… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem