Povezane novice

Divković ob olimpijskem debiju zelo blizu četrtfinala

RTV Slovenija 10.08.2024
Tekvondoist Patrik Divković se je ob svojem olimpijskem debiju pogumno boril, vendar vseeno ostal brez četrtfinala kategorije nad 80 kilogramov. Premagal ga je dvakratni evropski prvak, Norvežan Richard Andre Ordemann. 25-letni Divković je odlično… »

Ameriški štafeti za las za zelo starima svetovnima rekordoma, Kerr nasledil Tamberija in Baršima

RTV Slovenija 10.08.2024
Na Stade de Franceu v Parizu so podelili še zadnjih osem kompletov medalj za olimpijske boje v atletiki. Štafeti 4 x 400 m sta tako v moški kot ženski konkurenci pripadli Američanom. Dopoldne je Etiopijec Tamirat Tola postal olimpijski prvak v… »

Pia Babnik olimpijski turnir končala zunaj dvajseterice

RTV Slovenija 10.08.2024
Olimpijska prvakinja v golfu je postala Lydia Ko z Nove Zelandije. Pia Babnik, ki je bila po drugem dnevu celo četrta, je turnir končala na 22. mestu. Druga slovenska predstavnica Ana Belac je zasedla 49. mesto. Pia Babnik je bila po treh dneh na 13… »

"DANES, KO SEM VSTALA, SEM VEDELA, DA BO TO MOJ DAN": Janja Garnbret ostaja olimpijska prvakinja v kombinaciji športnega…

Regional 10.08.2024
Janja Garnbret ostaja olimpijska prvakinja v kombinaciji športnega plezanja. Slovenska šampionka je v Franciji tokijskemu dodala še zlato na poletnih olimpijskih igrah v Parizu. V finalu v Le Bourgetu je bila daleč najboljša v obeh delih tekmovanja… »

Tako so Janjino pot do posebnega dosežka pospremili tuji komentatorji

Zurnal24 10.08.2024
Zgodovinski dosežek Janje Garnbret so pozdravili tudi komentatorji drugih televizij. Janja Garnbret je v Parizu ponovno splezala na vrh olimpa športnega plezanja. Z drugo zlato kolajno v olimpijski kombinaciji po Tokiu se je sto let po prvem slovenskem… »

Janja Garnbret v družbi Leona Štuklja, Mira Cerarja, Tine Maze in Urše Bogataj

RTV Slovenija 10.08.2024
Janja Garnbret se je z drugo zlato kolajno v športnem plezanju natanko sto let po prvem olimpijskem naslovu Leona Štuklja pridružila tudi izbrani druščini petih slovenskih olimpionikov, ki so na najvišji stopnički stali več kot enkrat. Prvi je bil… »

Janja je znova zlata!

Zurnal24 10.08.2024
Slovenska šampionka je v drugo polovico finala vstopila s prednostjo 0,4 točke pred Američanko. Z boljšo predstavo od Raboutoujeve je po težavnosti znova osvojila zlato odličje. Slovenska zvezdnica športnega plezanja Janja Garnbret je na štirih… »

Slovenec deset sekund od zmage proti evropskemu prvaku

Zurnal24 10.08.2024
Divković: Razočaran sem, ker sem bil tako blizu zmage. Slovenski tekvondoist Patrik Divković je bil na olimpijskih igrah v Parizu povsem blizu presenečenja. Slovenski borec je po izjemno tesnem obračunu kategorije nad 80 kilogramov, ki se je končal… »

Janja Garnbret kljub težavam s prstom spet splezala na Olimp!

RTV Slovenija 10.08.2024
Plezalka Janja Garnbret je uresničila sanje, saj je v Parizu še drugič zapored postala olimpijska prvakinja v kombinaciji. Najboljša je bila že v balvanskem plezanju, v težavnostnem pa je potrdila zlato zgodbo. Po polovici tekme je imela Janja… »

Janja Garnbret olimpijska prvakinja v športnem plezanju

Gorenjski glas 10.08.2024
Pariz – Janja Garnbret ostaja olimpijska prvakinja v kombinaciji športnega plezanja. Slovenska šampionka je v Franciji tokijskemu dodala še zlato na poletnih olimpijskih igrah v Parizu. V finalu v Le Bourgetu je bila daleč najboljša v obeh delih… »

Janja Garnbret je olimpijska prvakinja!

Necenzurirano 10.08.2024
Slovenija se veseli novega olimpijskega odličja! Novo kolajno, tisto najžlahtnejšega leska, je osvojila najboljša plezalka na svetu Janja Garnbret. Korošica Janja Garnbret je z odliko opravila s polfinalom. Na balvanih je bila sploh brez konkurence… »

Garnbret prva po polovici finala, a le z 0,4 razlike in poškodbo prsta

Zurnal24 10.08.2024
Slovenska športna plezalka Janja Garnbret ima novo priložnost za olimpijsko kolajno. Janja Garnbret je z odliko opravila prve nastope v Parizu in se z zanesljivo zmago v polfinalu uvrstila v finale, kjer se meri osem tekmovalk. Odločilno prednost si je… »

Tako je s prstom Janje Garnbret

Zurnal24 10.08.2024
Pred slovensko šampionko je še nastop v težavnosti. V njo se podaja z minimalno prednostjo. Janja Garnbret si je v balvanskem delu finala zagotovila 0,4 točke prednosti pred Američanko Brooke Raboutou. Slovenka je ob treh vrjovih in eni drugi coni na… »

Ob tej uri se začenja finale za Janjo Garnbret

Zurnal24 10.08.2024
Dan D za Janjo Garnbret. Za ljubitelje športa v Sloveniji je poseben dan. Na olimpijskih igrah v Parizu je vzpon na Olimp z vrhunsko izpeljanim polfinalom v kombinaciji športnega plezanja napovedala branilka naslova iz Tokia in svetovna prvakinja Janja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem