Povezane novice

Američanke po infarktni končnici vendarle do zlata

RTV Slovenija 11.08.2024
Košarkarice Francije so do zadnjega grozile, da bi lahko senzacionalno prekinile 28-letni niz Američank na olimpijskem prestolu, toda na koncu jim je malo zmanjkalo. ZDA so po dramatičnem razpletu zmagale s 67:66 in se veselijo osmega zaporednega… »

Slovenija ostala brez zgodovinskega brona; Janc v najboljši postavi turnirja

RTV Slovenija 11.08.2024
Slovenska rokometna reprezentanca je v Lillu v boju za bron izgubila proti Španiji s 23:22 in s tem ostala brez olimpijskega brona. V zadnjih sekundah je imela napad za podaljšek, a žoga po strelu Boruta Mačkovška ni našla poti v mrežo. Varovanci… »

Rokometaši po koncu objokovali zamujeno priložnost

Gorenjski glas 11.08.2024
Pariz – Slovenska moška rokometna reprezentanca je na olimpijskem turnirju, ki ga je v izločilnih bojih odigrala v Lillu, zasedla nehvaležno četrto mesto. Čeprav so vsi izbranci selektorja Uroša Zormana v mešani coni slovenskim novinarjem… »

Sramotno, nova zaušnica Sloveniji! Idealna postava turnirja brez ...

Zurnal24 11.08.2024
Le Blaž Janc izmed Slovencev v idealni postavi olimpijskih iger, drugi strelec turnirja Aleks Vlah ostal spregledan, novi MVP Mathias Gidsel. Slovenski rokometni reprezentant Blaž Janc je bil izbran v idealno postavo olimpijskega turnirja v Parizu in… »

ZNOVA PREKRATKI ZA EN GOL: "Moji varovanci so dali vse od sebe in se lahko ponosni vrnejo v domovino"

Regional 11.08.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na letošnjih olimpijskih igrah osvojila končno četrto mesto, potem ko je v tekmi za bronasto odličje izgubila proti Španiji z 22:23 (12:12). Finalna tekma med Dansko in Nemčijo se bo na stadionu Pierre… »

Sifan Hassan z olimpijskim rekordom tudi v Parizu do svoje tretje medalje

RTV Slovenija 11.08.2024
Sifan Hassan iz Nizozemske je zadnji dan iger v Parizu osvojila zlato medaljo v maratonu. Kljub težki progi je tekla olimpijski rekord 2:22:55 in osvojila tretjo medaljo letos, prvo zlato, ter skupaj šesto. Tri sekunde je po 42,195 kilometra za… »

Žalost v soseščini, Hrvati proti osovraženim rivalom ostali brez želenega zlata

Zurnal24 11.08.2024
Srbski vaterpolisti do tretjega zaporednega olimpijskega zlata, potem ko so v finalu premagali Hrvaško. Srbska moška vaterpolska reprezentanca je zlatima odličjema iz Ria in Tokia danes dodala še zlato v Parizu. Večne rivale iz Hrvaške so nadigrali… »

Delfini po zmagi nad Hrvati tretjič zapored olimpijski prvaki

RTV Slovenija 11.08.2024
Vaterpolisti Srbije so tretjič zapored osvojili naslov olimpijskega prvaka, potem ko so v ponovitvi finala iz Ria leta 2016 s 13:11 premagali Hrvaško. Do velike prednosti so delfini prišli že v prvi četrtini, ki so jo po izenačenju na 2:2 dobili s… »

Danska v le nekaj minutah dominantno do drugega zlata

RTV Slovenija 11.08.2024
Rokometaši Danske so v velikem finalu gladko premagali Nemčijo z 39:26, s čimer so po Riu 2016 še drugič postali olimpijski prvaki. Dvoboj je bil izenačen le v prvih osmih minutah, v tem obdobju so Danci vodili s 6:5, sledil pa je neverjeten danski… »

Slovence premagali s sodniško pomočjo, v finalu nato pometli s tekmeci

Zurnal24 11.08.2024
Razigrani danski rokometaši so na finalni tekmi povozili Nemce. Danska moška rokometna reprezentanca je zmagovalka letošnjega olimpijskega turnirja, potem ko je na finalni tekmi v Lillu premagala Nemčijo z 39:26 (21:12). Danci so se tako po osmih… »

Ob teh besedah kapetana se lomi srce: "Težko bi bilo bolj kruto"

Zurnal24 11.08.2024
Slovenski rokometaši so po porazu s Španci obžalovali zamujeno priložnost za osvojitev olimpijskega brona. Slovenska moška rokometna reprezentanca je na olimpijskem turnirju, ki ga je v izločilnih bojih odigrala v Lillu, zasedla nehvaležno četrto… »

Po grenkem porazu: "Težko bi bilo bolj kruto"

RTV Slovenija 11.08.2024
"Poraz, ki v moji karieri najbolj boli. Bili smo blizu finala, na koncu pa gremo domov brez vsega," je po porazu v obračunu za olimpijski bron dejal kapetan slovenskih rokometašev Jure Dolenec. 23:22 je bila v tekmi za tretje mesto boljša Španija, ki… »

Razblinjene slovenske sanje o zgodovinski olimpijski medalji

Zurnal24 11.08.2024
Slovenska rokometna reprezentanca je po izredno napetem boju morala v tekmi za olimpijski bron priznati premoč Španiji z 22:23 (12:12). Slovenska rokometna reprezentanca je na olimpijskem turnirju v Parizu osvojila končno četrto mesto, potem ko je v… »

Slovenski rokometaši po nervozni tekmi ostali brez zgodovinskega odličja

Necenzurirano 11.08.2024
Končan je napeta tekma za bron na olimpijskih igrah, kjer so španski rokometaši razblinili slovenske sanje o olimpijski kolajni. Slovenska moška rokometna reprezentanca je na letošnjih olimpijskih igrah osvojila končno četrto mesto, potem ko je v… »

Že ob 9. uri vrhunec dneva

Zurnal24 11.08.2024
Rokometaši bodo odigrali tekmo za tretje mesto. Na igrišče bodo stopili že ob 9. uri. Slovensko moško rokometno reprezentanco po tesnem polfinalnem porazu proti Danski čaka tekma za tretje mesto. Za bronasto odličje olimpijskih iger, ki bi bilo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem