Povezane novice

V primežu vročinskega vala

Mladina 13.08.2024
Ponekod bodo temperature presegle 40 stopinj Celzija. Velik del Evrope je v primežu vročinskega vala, ki naj bi te dni dosegel vrhunec. V Italiji danes za 19 večjih mest od Sicilije do Trsta velja rdeče opozorilo zaradi visokih temperatur. Nov… »

V Dobličah izmerili 38 stopinj. Zdravniki pred vročino svarijo predvsem starejše in kronično bolne.

RTV Slovenija 13.08.2024
Izpostavljenost vročini in soncu lahko zelo poslabša zdravstveno stanje kronično bolnih, kar se velikokrat konča tudi z obiskom na urgencah. Najvišjo temperaturo so danes sicer izmerili v Črnomlju, 38 stopinj Celzija. Podobno vroče bo do konca… »

KONEC TEDNA NEVIHTE IN OHLADITEV: Zaenkrat kaže, da bo deževalo po vsej državi

Regional 13.08.2024
Agencija RS za okolje (Arso) je v ponedeljek marsikje izmerila najvišjo temperaturo v tem letu, v Osilnici kar 37,8 stopinje Celzija, kot smo že poročali. Vročinski val bo vztrajal vse do nedelje, so navedli na Arsu, kjer so do vključno petka… »

Velik del Evrope prizadel vročinski val. Rekordna avgustovska temperatura na Arktiki.

RTV Slovenija 13.08.2024
Velik del Evrope je prizadel vročinski val, ki naj bi te dni dosegel vrhunec. V Italiji za 19 večjih mest od Sicilije do Trsta velja rdeče opozorilo zaradi visokih temperatur. Nov vročinski val je zajel tudi balkanske države. V Italiji bo vročinski… »

VROČINSKI VAL BO V TEH DNEH DOSEGEL VRHUNEC: Vročina najhujša na Primorskem, temperaturni rekord je padel ob Kolpi

Regional 13.08.2024
Večji del Evrope je v primežu vročinskega vala, ki naj bi v teh dneh dosegel vrhunec. V Italiji so danes zaradi izrazito visokih temperatur izdali rdeče opozorilo za 19 večjih mest od Sicilije do Trsta. Na Balkanu bodo temperature danes presegle 40… »

Arso izdal novo opozorilo, to nas čaka

Zurnal24 13.08.2024
Oranžno vremensko opozorilo po novem velja za celo državo. Popoldne ni izključen nastanek kakšne nevihte. Visoke temperature bodo zaznamovale današnji in prihodnje dni. Včeraj je bilo najbolj vroče na jugzahodu države. Najvišjo temperaturo so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem