Povezane novice

V bližini Ribnice 49-letni motorist zdrsnil tik pred avto

Necenzurirano 16.08.2024
Okoli 17. ure se je v Žlebiču v bližini Ribnice pripetila huda prometna nesreča. Policija sporoča, da je 49-letni motorist vozil iz Ortneka proti Žlebiču, v ovinku je padel in drsel na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno pripeljalo… »

Po padcu in trku v avtomobil v Žlebiču umrl 49-letni motorist

RTV Slovenija 16.08.2024
Okoli 17. ure se je v kraju Žlebič v občini Ribnica zgodila prometna nesreča, v kateri je po padcu in trku v osebno vozilo umrl 49-letni motorist. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, sta bila v nesreči udeležena motorist in voznik… »

PROMETNO NESREČO NA PRIMORKI POVZROČIL ŠVED: Znano, kaj točno se je dogajalo

Regional 16.08.2024
Kot smo že poročali, so bili policisti Policijske uprave (PU) Koper včeraj ob 11.06 obveščeni o prometni nesreči na avtocesti, od Unca proti Postojni. V njej je bilo udeleženih pet osebnih avtomobilov. Fotografija zastoja, ki je nastal ob prometni… »

ZBIL GA JE PRI RDEČI LUČI: Pijan voznik trčil v pešca in odpeljal s kraja nesreče

Regional 16.08.2024
Policisti so bili v četrtek zvečer obveščeni o prometni nesreči v Logatcu, v kateri sta bila udeležena pešec in voznik osebnega vozila. Ugotovili so, da je voznik pod vplivom alkohola pri rdeči luči zapeljal v križišče, trčil v pešca, ga ob… »

Opiti voznik huje poškodoval pešca in odpeljal s kraja nesreče

Zurnal24 16.08.2024
Policisti so bili v četrtek zvečer obveščeni o prometni nesreči v Logatcu, v kateri sta bila udeležena pešec in voznik osebnega vozila. Policisti so ugotovili, da je voznik pod vplivom alkohola pri rdeči luči zapeljal v križišče, trčil v… »

V drami na primorski avtocesti udeleženi Šved, Avstrijec, Finec, Ukrajinec in Ljubljančanka

Necenzurirano 16.08.2024
Epilog včerajšnje nesreče na primorski avtocesti je bil nekaj prask in bušk ter veliko zverižene pločevine. Pa tudi 15-kilometrski zastoj, v katerem so na boljše čase čakali vozniki, ki z nesrečo niso imeli nič. Poročali smo že o prometni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem