Povezane novice

Ob močnih nalivih tudi močnejši sunki vetra

RTV Slovenija pred 29 dnevi
Pas padavin se pomika čez Slovenijo. Največ dežja je padlo v okolici Kočevja in Metlike. Vremenoslovci napovedujejo močne nalivi in sunke vetra tudi ponoči. Padavine bodo do jutra večinoma ponehale. "K nam priteka vlažen zrak, ob dviganju prek… »

Nevihtni pas z juga prečkal mejo in dosegel osrednjo Slovenijo.

Necenzurirano pred 29 dnevi
Po nedeljskih neurjih ponekod v vzhodni polovici Sloveniji je v ponedeljek dopoldne ponekdo deževalo, čez dan pa je bilo suho. Meteorologi na Agenciji RS za okolje (Arso) še vedno napovedujejo, da bodo nevihte, ki se že prožijo na Hrvaškem, v… »

Pozor: Prihaja nova nevihtna linija, te kraje bo zajela

Zurnal24 pred 29 dnevi
Danes se bo vodnatost rek povečala v več delih države, najbolj na jugu. Ob krajevno močnejših nalivih lahko predvsem popoldan in zvečer močneje narastejo manjši hudourniški vodotoki, možno je tudi poplavljanje padavinske vode predvsem na vzhodu… »

SLOVENIJA DELNO OBARVANA ORANŽNO: Opozorilo tudi za Primorsko

Regional pred 29 dnevi
Zvečer in v prvem delu noči se bodo pojavljale krajevne plohe in nevihte. Do jutra bodo povečini ponehale. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 20 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Osvežitev. ⛈️ Ob… »

Oranžno opozorilo tudi za osrednjo in severovzhodno regijo, toliko padavin pričakujejo ...

Necenzurirano pred 29 dnevi
Agencija RS za okolje (Arso) je zaradi predvidenih izdatnih padavin za jugovzhod Slovenije izdala oranžno opozorilo. To opozorilo so zdaj razširili še na osrednjo in severovzhodno regijo. Kot so pojasnili pri Arsu, se danes nad severnim Sredozemljem… »

Vreme / Arso za južni del države izdal oranžno opozorilo

Mladina pred 29 dnevi
Danes bodo predvsem na jugovzhodu Slovenije dolgotrajni in močni nalivi. Danes bodo predvsem na jugovzhodu Slovenije dolgotrajni in močni nalivi, Agencija RS za okolje (Arso) je zato za južni del države izdala oranžno, za severni del pa rumeno… »

NEURJA PO SLOVENIJI POVZROČILA ŠKODO: Udari strel zanetili več požarov, na Primorskem izdano opozorilo (VIDEO)

Regional pred 29 dnevi
Danes bodo predvsem na jugovzhodu Slovenije dolgotrajni in močni nalivi, Agencija RS za okolje (Arso) je zato za južni del države izdala oranžno, za severni del pa rumeno opozorilo. Na Primorskem so razglasili veliko požarno ogroženost naravnega… »

Pozor, ni še konec: Arso z oranžnim alarmom!

Zurnal24 pred 29 dnevi
Ozračje se bo osvežilo, začetek tedna deževen. Danes bodo predvsem na jugovzhodu Slovenije dolgotrajni in močni nalivi, Agencija RS za okolje (Arso) je zato za južni del države izdala oranžno, za severni del pa rumeno opozorilo. Kako se nevihtne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem