Povezane novice

Biden / »Smo v boju za samo dušo Amerike«

Mladina pred 30 dnevi
Biden z ognjevitim govorom sklenil prvi dan demokratske konvencije. Ameriški predsednik Joe Biden je z ognjevitim govorom, v katerem je našteval dosežke svoje vlade in napadal republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa, v ponedeljek pozno… »

Vidno ganjeni predsednik potočil tudi nakaj solz

Zurnal24 pred 30 dnevi
Biden z ognjevitim govorom sklenil prvi dan demokratske konvencije. Ameriški predsednik Joe Biden je imel govor na uvodni dan nacionalne konvencije demokratske stranke v Chicagu, kjer je Američane pozval naj volijo Kamalo Harris. Kot je znano, je pred… »

BIDEN GOVOR ZAČEL Z ZAMUDO: Razlog pa množica, ki ni nehala vzklikati "Radi te imamo Joe" (VIDEO)

Regional pred 30 dnevi
Ameriški predsednik Joe Biden je z ognjevitim govorom, v katerem je našteval dosežke svoje vlade in napadal republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa, v ponedeljek pozno zvečer sklenil uvodni dan nacionalne konvencije demokratske… »

Biden v čustvenem govoru pozval Američane h glasovanju za Harris

RTV Slovenija pred 30 dnevi
Ameriški predsednik Joe Biden je v čustvenem govoru na demokratski konvenciji v Chicagu Američane pozval, naj volijo Kamalo Harris, za katero je dejal, da je najboljše upanje za ohranitev ameriške demokracije. Prvi dan demokratske konvencije je bil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem