Povezane novice

NA PREHODU ZA PEŠCE ZBIL MLADOLETNICI: Ena je huje poškodovana

Regional 20.08.2024
Sinoči nekaj minut pred 21.00 se je v Rovinju zgodila prometna nesreča, v kateri je bila ena mladoletnica huje, druga pa lažje poškodovana. Vanju je trčil voznik terenca, ko sta prečkali cesto. Fotografija je simbolična. Nesreča se je zgodila, ko… »

UMRL V BOLNIŠNICI: S pločnika zapeljal na cesto tik pred avto

Regional 20.08.2024
V Šmarci se je v ponedeljek okoli 7. ure zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesar. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je bil slednji v trčenju huje poškodovan, odpeljali so ga v ljubljanski… »

Zaradi posledic prometne nesreče umrl 84-letni kolesar

RTV Slovenija 20.08.2024
Za posledicami prometne nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek zjutraj v Šmarci, je v večernih urah v bolnišnici umrl 84-letni kolesar. Policijska uprava Ljubljana je bila v ponedeljek (včeraj) okoli 7. ure obveščena o prometni nesreči v Šmarci… »

Tragična nesreča: Pri Kamniku cesta vzela še eno življenje

Zurnal24 20.08.2024
Ljubljanski policisti so sporočili, da so bili včeraj okoli 7.00 obveščeni o prometni nesreči v Šmarci, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesar. Po doslej znanih ugotovitvah je 84-letni kolesar vozil iz smeri Kamnika proti… »

84-letni kolesar v Šmarci s pločnika usodno zapeljal na cesto, tik pred voznika ...

Necenzurirano 20.08.2024
Nesreča se je zgodila včeraj v jutranjih urah, z ljubljanskega kliničnega centra pa so zvečer sporočili, da je 84-letnik izgubil bitko za življenje. Policisti so bili včeraj okoli 7. ure zjutraj obveščeni o prometni nesreči v Šmarci, v kateri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem