Povezane novice

Jennifer Lopez vložila zahtevo za ločitev od Bena Afflecka

Necenzurirano pred 27 dnevi
Jennifer Lopez je na drugo obletnico poroke, 26. julija 2024, vložila zahtevo za ločitev od Bena Afflecka. Zdaj je tudi uradno, da je par, ki se je po skoraj dveh desetletjih ločitve ponovno združil in se leta 2022 poročil v Las Vegasu, svojo romanco… »

Foto: Na dan zahteve za ločitev Benu na vrata že pozvonila nova lepotica

Zurnal24 pred 27 dnevi
Na dan, ko je Jennifer Lopez vložila zahtevo za ločitev, je Ben Affleck že sprejemal mične obiske. Jennifer Lopez je po dveh letih zakona v torek vložila zahtevo za ločitev, dokumenti so sedaj razkrili, da je tudi pravno spremenila svoj priimek v… »

Govorice so postale resničnost. Jennifer Lopez in Ben Affleck se ločujeta

RTV Slovenija pred 27 dnevi
Hollywoodska zvezdnika Jennifer Lopez in Ben Affleck sta po dveh letih zakona še drugič prekinila razmerje. Pevka in igralka je pred kratkim vložila zahtevo za ločitev na višjem okrožnem sodišču v Los Angelesu. Par – tabloidi so ga poimenovali… »

Bennifer: Konec je! Ste presenečeni, kdo je vložil zahtevo za ločitev?

Zurnal24 pred 27 dnevi
Najbolj slavnega zakona je uradno konec. Jennifer Lopez je v torek vložila zahtevo za ločitev, dokumenti so sedaj razkrili, da je tudi pravno spremenila svoj priimek v Affleck. Predporočna pogodba ni omenjena. Najbolj slavnega zakona v Hollywoodu je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem