Povezane novice

GROZIL, DA JI BO RAZBIL ZOBE: Zobozdravnica pred nasilnim pacientom v strahu pobegnila v čakalnico

Regional pred 27 dnevi
V Zdravstvenem domu Ljubljana so pred približno mesecem zabeležili nov primer nasilja nad zdravstvenimi delavci. Pacient, ki se ni strinjal s terapijo, je postal agresiven, grozil je zobozdravnici in jo celo odrinil, zobozdravnica pa je v strahu… »

Ob novem primeru nasilja v ZD-ju Ljubljana vnovični pozivi k spremembam zakonodaje

RTV Slovenija pred 27 dnevi
Iz ZD-ja Ljubljana poročajo o novem primeru nasilja nad zdravstvenimi delavci. Pred približno mesecem dni je naročen pacient zaradi nestrinjanja s predlagano terapijo pljuval in z nasiljem grozil zobozdravnici, ki je vse od dogodka v bolniškem… »

BEOVIĆEVA OBSODILA NARAŠČANJE NASILJA V ZDRAVSTVU: "Oteži zdravstveno obravnavo in na koncu škoduje pacientu"

Regional pred 27 dnevi
Predsednica Zdravniške zbornice Slovenije Bojana Beović je v odzivu na nedavni napad na zobozdravnico v ZD Ljubljana obsodila naraščanje nasilja nad zdravstvenimi delavci v Sloveniji. Pri tem je izpostavila predlog sprememb kazenskega zakonika za… »

Bolnik v ZD Ljubljana napadel zobozdravnico

Mladina pred 27 dnevi
Zobozdravnico je začel pljuvati, odrivati, žaliti in ji grozil, da ji bo "razbil zobe" V Zdravstvenem domu (ZD) Ljubljana je bolnik pred mesecem dni zaradi nestrinjanja s terapijo napadel zobozdravnico, ki je morala poklicati policijo, je v izjavi za… »

Zobozdravnici grozil, da ji bo razbil zobe, zbežala je v čakalnico

Zurnal24 pred 27 dnevi
Zobozdravnik dr. Robert Kovačević je opisal nov primer nasilja nad zdravstvenimi delavci. Zobozdravnica v eni izmed enot ZD Ljubljana je v bolniškem staležu. Jutri bo preteklo osem let od najbolj krvavega nasilja v slovenskih zdravstvenih ustanovah… »

Pacient zobozdravnici v ljubljanski ordinaciji "grozil, da ji bo razbil zobe"

Necenzurirano pred 27 dnevi
V slovenskem zdravstvu se je nedavno odvil nov primer nasilja. Tokrat v eni od enot Zdravstvenega doma Ljubljana. O primeru nasilja v eni od enot ZD Ljubljana je na novinarski konferenci spregovoril zobozdravnik Robert Kovačević. Po navedbah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem