Povezane novice

KPK bo nadaljeval preiskavo zoper premierja Roberta Goloba

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Senat KPK-ja je v sredo sprejel sklep, da se postopek preiskave premierja Roberta Goloba v povezavi s prijavo o domnevnem nedovoljenem izvajanju pritiskov na nekdanjo notranjo ministrico Tatjano Bobnar po petih mesecih od prekinitve nadaljuje. Kot so… »

KPK sprejel sklep o nadaljevanju preiskave zoper Goloba

Zurnal24 pred 26 dnevi
Sumi kršitve integritete. Senat Komisije za preprečevanje korupcije (KPK) je na sredini dopisni seji sprejel sklep, da se nadaljuje postopek preiskave, ki jo zaradi sumov kršitve integritete v povezavi s prijavo o domnevnem nedovoljenem izvajanju… »

PO DOMNEVNIH PRITISKIH NA MINISTRICO: Preiskava zoper Goloba se nadaljuje

Regional pred 26 dnevi
Senat Komisije za preprečevanje korupcije (KPK) je na sredini dopisni seji sprejel sklep, da se nadaljuje postopek preiskave, ki jo zaradi sumov kršitve integritete v povezavi s prijavo o domnevnem nedovoljenem izvajanju pritiskov na nekdanjo notranjo… »

KPK / Nadaljevanje preiskave zoper Goloba

Mladina pred 26 dnevi
Prenehali so vsi razlogi, zaradi katerih je morala KPK začasno prekiniti postopek. Senat Komisije za preprečevanje korupcije (KPK) je na sredini dopisni seji sprejel sklep, da se nadaljuje postopek preiskave, ki jo zaradi sumov kršitve integritete v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem