Povezane novice

Novo o tragediji šestčlanske družine: Otroka našli v maminem naročju

Zurnal24 pred 28 dnevi
Dedek in stric umrlih otrok sta bila med tistimi, ki so poskušali družino rešiti pred najhujšim. V požaru v novosadskem naselju Salajka je umrla družina s štirimi otroci, starimi dve, štiri, pet in sedem let. Oče 23-letne mame štirih otrok je… »

Oče se je z macolo prebijal do hčerke Maje in vnukov, nato je nenadoma vse utihnilo

Necenzurirano pred 28 dnevi
V Novem Sadu v Srbiji je ponoči izbruhnil obsežen požar, v katerem je po poročanju srbskih medijev umrlo najmanj šest oseb. Po zadnjih informacijah je umrla celotna družina, starša in štirje otroci. Požar je malo pred 3. uro izbruhnil v hiši v… »

V požaru v hiši v Novem Sadu umrla šestčlanska družina

RTV Slovenija pred 28 dnevi
V drugem največjem srbskem mestu Novi Sad je ponoči izbruhnil požar, v katerem je po prvih podatkih umrla šestčlanska družina, starša in štirje otroci, stari dve, štiri, pet in sedem let. Požar je izbruhnil v naselju Salajka, po poročanju… »

GROZA V SRBIJI: V požaru umrlo šest ljudi, od tega štirje otroci (FOTO)

Regional pred 29 dnevi
V drugem največjem srbskem mestu Novi Sad je ponoči izbruhnil požar, v katerem je umrlo šest ljudi, med njimi štirje otroci, je sporočil srbski notranji minister Ivica Dačić. Požar je izbruhnil v družinski hiši v novosadskem naselju Salajka… »

Kot v nočni mori: Ponoči so v hiši zgoreli starši in štirje njuni otroci

Zurnal24 pred 29 dnevi
Požar zajel družinsko hišo. Starši in štirje otroci so se zadušili med spanjem. V naselju Salajka v Novem Sadu je izbruhnil požar, v katerem je umrla šestčlanska družina. Po prvih podatkih so v požaru umrli starši in štirje otroci, stari 2… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem