Povezane novice

V Nemčiji v napadu z nožem več mrtvih, aretirali so osumljenca

RTV Slovenija pred 25 dnevi
Napadalec je v nemškem mestu Solingen z nožem ubil tri ljudi in jih več ranil. Policija je pridržala 15-letnika in preverja, ali je povezan z napadom. Der Spiegel poroča, da so prijeli tudi osumljenca. Tožilec ne izključuje možnosti… »

PODROBNOSTI NAPADA NA FESTIVALU: Žrtve je zabadal v vrat; pridržali 15-letnika, napadalca še iščejo (VIDEO)

Regional pred 24 dnevi
Nemška policija je v okviru preiskave napada z nožem na festivalu v mestu Solingen, v katerem so umrli trije ljudje, pridržala 15-letnika, ki naj bi vedel za napad. Storilca medtem še vedno iščejo. Po navedba policije še ne morejo izključiti, ali… »

V povezavi z napadom z nožem nemški policisti aretirali 15-letnika

Necenzurirano pred 24 dnevi
Nemška policija je v obsežni iskalni akciji v povazavi s kravavim petkovim napadom z nožem na festivalu v Solingenu prijela 15-letnika, ki naj bi vedel za napad. Storilca medtem še vedno iščejo. Štiri od petih ranjenih oseb so po poročanju BBC… »

Novo glede krutega napada v Nemčiji, prijeli 15-letnika

Zurnal24 pred 24 dnevi
Nemška policija je v okviru preiskave napada z nožem na festivalu v mestu Solingen, v katerem so umrli trije ljudje, pridržala eno osebo. Štirje ranjeni ljudje visijo na nitki. Po navedbah policije še preverjajo, ali je bila povezana z napadom… »

TIK POD ODROM NAPADEL Z NOŽEM: Več mrtvih in ranjenih, storilec na begu (VIDEO)

Regional pred 24 dnevi
Na uličnem festivalu v nemškem mestu Solingen je v petek pozno zvečer prišlo do napada z nožem, v katerem so tri osebe umrle, štiri pa bile huje ranjene. Napadalec je na begu, policija je sprožila obsežno iskalno akcijo, ki se nadaljuje tudi… »

V napadu z nožem več mrtvih, storilec na begu

Zurnal24 pred 24 dnevi
Med praznovanjem je prišlo do tragičnega dogodka. Na uličnem festivalu v nemškem mestu Solingen je v petek pozno zvečer prišlo do napada z nožem, v katerem so tri osebe umrle, štiri pa bile huje ranjene. Napadalec je na begu, policija je sprožila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem