Povezane novice

O'Connor našel krivca za poraz, Roglič ne želi vloge, ki mu jo pripisujejo

Zurnal24 pred 24 dnevi
Roglič je ob zmagi na osmi etapi v lovu na O'Connorja pridobil 56 sekund ter močno zmanjšal zaostanek, a ni želel prevzeti vloge prvega favorita dirke. Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Red Bull-BORA-hansgrohe) je zmagovalec osme etape dirke po… »

Roglič se je otresel rdeče majice in poletel proti zmagi

RTV Slovenija pred 24 dnevi
S tretjim pospeškom na ciljnem vzponu na Cazorlo se je Primož Roglič otresel rdeče majice in na koncu dobil sprint navkreber dvojice z Enricom Masom. 46 sekund in 10 sekund odbitka za zmago v 8. etapi je dobiček Rogliča proti Benu O'Connorju. Za 56… »

Nosilec rdeče majice brutalno zbodel Primoža Rogliča

Zurnal24 pred 24 dnevi
Ben O'Connor je dal jasno vedeti, da ga šest sekund, ki jih je na sedmi etapi izgubil proti Primožu Rogliču, ni preveč prizadelo. Potem ko je na šesti etapi dirke po Španiji prevzel skupno vodstvo z ogromno prednostjo, je novi nosilec rdeče majice… »

S tem se bo danes spopadel Roglič

Zurnal24 pred 24 dnevi
Pred kolesarji na Vuelti etapa z zahrbtnim ciljnim klancem. Na 79. kolesarski dirki po Španiji bo danes na sporedu osma etapa od Ubede do Cazorle (158,7 km). Gre za razgibano traso z zelo zahtevnim pet kilometrov dolgim ciljnim klancem. Slovenski as… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem