Povezane novice

Tako veličastno je bilo slovo Gorana Dragića (FOTO)

Zurnal24 pred 24 dnevi
Zlati košarkarski kapetan v razprodanih Stožicah sklenil kariero. Kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić je danes v Stožicah na spektakularen in veličasten način s poslovilno tekmo sklenil športno pot. V svoji zadnji tekmi… »

Goran Dragić se je poslovil od košarke tam, kjer je najraje: na igrišču v družbi prijateljev

RTV Slovenija pred 24 dnevi
V Noči zmaja, poslovilnem večeru, se je zlati kapetan slovenske košarkarske reprezentance tudi uradno poslovil od košarke. "Nikoli ne bom pozabil, dal sem vse od sebe, ko sem igral za Slovenijo," je ob koncu spektakla povedal priljubljeni Gogi. Za… »

Goran Dragić se v velikem slogu poslavlja od košarke

Zurnal24 pred 24 dnevi
Kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić danes v Stožicah na spektakularen in veličasten način zaključuje svojo športno pot. 38-letni velikan slovenske košarke Goran Dragić svojo veličastno kariero zaključuje s poslovilno… »

"Ne moreš igrati vse življenje, zadovoljen sem s kariero"

Zurnal24 pred 24 dnevi
Kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić bo na poslovilni tekmi v Stožicah sklenil svojo športno pot na spektakularen in veličasten način. Osemintridesetletni Goran Dragić je zadnjo tekmo v ligi NBA odigral aprila lani v dresu… »

SPEKTAKULARNO SLOVO GORANA DRAGIĆA OD KOŠARKE: Seznam udeležencev za današnjo tekmo je veličasten

Regional pred 24 dnevi
Kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić bo danes v Stožicah na spektakularen in veličasten način sklenil svojo športno pot. Ob 20. uri bo 38-letnik odigral še zadnjo tekmo, na poslovilni tekmi pa se bo trlo nekdanjih in… »

Nowitzki: V Sloveniji se počutim odlično

Zurnal24 pred 24 dnevi
V Ljubljano je prišel tudi sloviti Dirk Nowitzki. Danes se bo s spektaklom v Stožicah od aktivnega igranja košarke poslovil 'zlati kapetan' slovenske reprezentance iz evropskega prvenstva 2017 Goran Dragić. Ta je sicer svojo zadnjo tekmovalno tekmo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem