Povezane novice

OGLASILA SE JE SIRENA ZA NEVARNOST: Začela se je onesposobitev letalske bombe

Regional pred 24 dnevi
Zaradi onesposobitve bombe iz 2. svetovne vojne je v Novi Gorici zjutraj potekala evakuacija na slovenski in italijanski strani. Na slovenski strani je evakuacija zaključena, so sporočili z Mestne občine Nova Gorica. Do 10. ure so pristojni preverjali… »

PREBIVALCEM ZAHVALA ZA UPOŠTEVANJE NAVODIL: Ali bi se bomba lahko sprožila sama od sebe? (FOTO)

Regional pred 23 dnevi
V Novi Gorici so dopoldne uspešno onesposobili 226-kilogramsko bombo iz 2. svetovne vojne. Pristojni so s potekom deaktivacije zadovoljni. Med drugim so izpostavili tudi odlično sodelovanje slovenske in italijanske strani ter pohvalili prebivalce, ki so… »

KONEC NEVARNOSTI: 226 kilogramov težka letalska bomba je deaktivirana!

Regional pred 23 dnevi
V Novi Gorici so uspešno onesposobili 226 kilogramov težko neeksplodirano letalsko bombo iz 2. svetovne vojne, ki so jo minuli četrtek delavci našli na gradbišču novogoriške železniške postaje. Zvočna sirena je tako ob 10.46 naznanila konec… »

V Novi Gorici deaktivirali 226-kilogramsko bombo iz druge svetovne vojne

RTV Slovenija pred 23 dnevi
V Novi Gorici so onesposobili 226 kilogramov težko neeksplodirano letalsko bombo iz druge svetovne vojne, ki so jo v četrtek našli na gradbišču novogoriške železniške postaje. Konec nevarnosti je ob 10.46 naznanila sirena. Začetek postopka… »

V Novi Gorici evakuacija zaradi bombe

Zurnal24 pred 23 dnevi
Območje evakuacije sega tudi na italijansko stran meje. V Novi Gorici je pred začetkom postopkov deaktivacije 226 kilogramov težke neeksplodirane letalske bombe iz 2. svetovne vojne v teku evakuacija okoliških prebivalcev. Za prebivalce v okolici 400… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem