Povezane novice

Nekoliko cenejši obisk bencinske črpalke

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Najvišje dovoljene drobnoprodajne cene bencina, dizla in kurilnega olja so s torkom nižje. Vlada tokrat ni zvišala trošarin. Bencin stane 1,486 evra na liter, dizel 1,519 evra na liter, kurilno olje pa 1,125 evra na liter. Liter 95-oktanskega bencina… »

Od polnoči nižje cene bencina in dizla

Necenzurirano pred 23 dnevi
Znane so nove cene goriv, ki bodo veljale naslednjih 14 dni. Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo je v ponedeljek zvečer sporočilo, da bodo trošarine v naslednjem 14-dnevnem obdobju ostale nespremenjene, posledično se od polnoči nižajo cene… »

Takšne so nove cene bencina in dizla

Zurnal24 pred 23 dnevi
Od jutri nižje drobnoprodajne cene bencina, dizla in kurilnega olja. Najvišje dovoljene drobnoprodajne cene bencina, dizla in kurilnega olja bodo od polnoči znašale 1,486 evra za liter bencina, 1,519 evra za liter dizelskega goriva in 1,125 evra za… »

SE ODPRAVLJATE PO GORIVO ČEZ MEJO? Na Hrvaškem bencin in dizel od jutri cenejša

Regional pred 23 dnevi
Na Hrvaškem se bodo v torek pocenila pogonska goriva. Cena 95-oktanskega bencina se bo znižala za tri cente na 1,50 evra za liter, cena dizla pa za dva centa na 1,39 evra za liter, je na današnji dopisni seji odločila hrvaška vlada. Cena modrega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem