Povezane novice

Han ni zadovoljen z vsemi rešitvami iz davčnega svežnja

Mladina pred 20 dnevi
Vlada naj bi davčne spremembe potrdila na dopisni seji v petek. Gospodarsko ministrstvo po navedbah ministra Matjaža Hana za zdaj ni zadovoljno z vsemi rešitvami iz svežnja predlogov davčnih sprememb, ki ga je danes obravnavala vlada. Ob robu… »

RTV-prispevek / Z novim letom višji za 1,27 evra

Mladina pred 20 dnevi
Znašal bo 14,02 evra. Z novim letom bo RTV-prispevek višji za 1,27 evra in bo znašal 14,02 evra, je danes sklenila vlada. Potrdila je namreč odlok o 10-odstotnem zvišanju RTV-prispevka, ki od leta 2012 znaša 12,75 evra. Na dnevnem redu so bila tudi… »

POTRJENO: Z novim letom višji rtv-prispevek

Regional pred 20 dnevi
Z novim letom bo rtv-prispevek višji za 1,27 evra in bo znašal 14,02 evra, je danes sklenila vlada. Potrdila je namreč odlok o 10-odstotnem zvišanju rtv-prispevka, ki od leta 2012 znaša 12,75 evra. Na dnevnem redu so bila tudi izhodišča sprememb… »

Kakšni so predlogi davčnih sprememb, ki nas čakajo v letu 2025?

RTV Slovenija pred 20 dnevi
Vlada je obravnavala sveženj predlogov davčnih sprememb, ki naj bi jih po potrditvi v državnem zboru uveljavili leta 2025. Potrjevala naj bi ga v petek na dopisni seji, saj je po besedah finančnega ministra odprtih ostalo še nekaj "manjših"… »

Vlada podprla zvišanje RTV-prispevka za 1,27 evra. S prvim januarjem bo ta znašal 14,02 evra.

RTV Slovenija pred 20 dnevi
Na seji vlade so podprli zvišanje RTV-prispevka za 1,27 evra, kar znaša 14,02 evra. Pojasnili so, da se prispevek ni spremenil v zadnjih 12 letih in da si želijo kakovostno javno službo RTV Slovenija. Obravnavali so tudi izhodišča za spremembe… »

Potrjeno! RTV-prispevek bo višji

Necenzurirano pred 20 dnevi
Vlada je potrdila odlok o zvišanju RTV-prispevka. Od januarja 2025 bo mesečni prispevek znašal 14,02 evra, 1,27 evra več kot je zdaj. "Naraščujoči stroški terjajo dvig prispevka," je dejala ministrica za kulturo Asta Vrečko. Predlog je naletel na… »

VLADA USKLADILA PREDLOG DAVČNIH SPREMEMB: Kaj prinaša?

Regional pred 20 dnevi
Vlada je danes uskladila predlog davčnih sprememb, s katerimi želi po besedah finančnega ministra Klemna Boštjančiča podpreti dejavnosti in zaposlene z višjo dodano vrednostjo, veljati pa bodo začele 1. januarja 2025. Dokončno jih bo potrdila in… »

Minister potrdil davčne spremembe, nastradali bodo normiranci in popoldanci

Zurnal24 pred 20 dnevi
Vlada je danes po napovedih obravnavala paket predlogov davčnih sprememb, ki naj bi jih po potrditvi v DZ uveljavili z letom 2025. Med osrednjimi cilji svežnja so povečanje konkurenčnosti gospodarstva, ustvarjanje delovnih mest ter spodbujanje… »

Za toliko se bo zvišal RTV-prispevek

Zurnal24 pred 20 dnevi
Na redni seji vlade so bili sprejeti novi davčni ukrepi. Obravnavali so tudi dvig RTV-prispevka. Vlada je danes na 117. redni seji obravnavala paket predlogov davčnih sprememb, ki naj bi jih po potrditvi v Državnem zboru uveljavili v letu 2025. Na… »

Pri svežnju davčnih sprememb odprtih nekaj "tehničnih," "manj pomembnih" vprašanj?

Necenzurirano pred 20 dnevi
Vlada je danes opravila redno tedensko sejo, na kateri so imeli na mizi nekaj pomembnih odločitev, med drugim paket predlogov davčnih sprememb, ki naj bi jih po potrditvi v državnem zboru uveljavili z 2025. Sprejete odločitve so na novinarski… »

Han udaril po ministrskem kolegu: "Nismo zadovoljni"

Zurnal24 pred 20 dnevi
Gospodarsko ministrstvo po navedbah ministra Matjaža Hana za zdaj ni zadovoljno z vsemi rešitvami iz svežnja predlogov davčnih sprememb, ki ga je danes obravnavala vlada. Ob robu dogajanja na sejmu Agra je izrazil željo po dodatnih usklajevanjih in… »

VLADA O DAVČNIH SPREMEMBAH: Po potrditvi v DZ naj bi jih uveljavili z 2025

Regional pred 21 dnevi
Vlada bo danes po napovedih obravnavala paket predlogov davčnih sprememb, ki naj bi jih po potrditvi v DZ uveljavili z 2025. Med osrednjimi cilji svežnja so povečanje konkurenčnosti gospodarstva, ustvarjanje delovnih mest ter spodbujanje inovacij in… »

Vlada o predlogih davčnih sprememb

Mladina pred 21 dnevi
Na mizi tudi poseg v obdavčitev samostojnih podjetnikov z upoštevanjem normiranih odhodkov, tako imenovanih normirancev. Vlada bo danes po napovedih obravnavala paket predlogov davčnih sprememb, ki naj bi jih po potrditvi v DZ uveljavili z 2025. Med… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem