Povezane novice

Tomaž Vesel v Bruslju opravil pogovor z Ursulo von der Leyen

RTV Slovenija pred 20 dnevi
Kandidat za evropskega komisarja iz Slovenije Tomaž Vesel se je v Bruslju sešel s predsednico Evropske komisije Ursulo von der Leyen, ki sestavlja svojo novo komisarsko ekipo. V skladu z dogovorom izjav po srečanju nista dajala. Ursula von der Leyen… »

Tomaž Vesel opravil spoznavni pogovor z Ursulo von der Leyen

Mladina pred 20 dnevi
Podrobnosti pogovora niso znane, naj bi pa v kratkem znova govorila. Kandidat za evropskega komisarja iz Slovenije Tomaž Vesel je danes v Bruslju opravil spoznavni pogovor s predsednico Evropske komisije Ursulo von der Leyen, ki sestavlja svojo novo… »

VON DER LEYEN OPRAVILA POGOVOR Z VESELOM: V kratkem naj bi se znova srečala

Regional pred 20 dnevi
Kandidat za evropskega komisarja iz Slovenije Tomaž Vesel je danes v Bruslju opravil spoznavni pogovor s predsednico Evropske komisije Ursulo von der Leyen, ki sestavlja svojo novo komisarsko ekipo. Podrobnosti pogovora niso znane, naj bi pa v kratkem… »

VON DER LEYEN SESTAVLJA NOVO KOMISARSKO EKIPO: Danes se bo sestala tudi z Veselom

Regional pred 21 dnevi
Kandidat za evropskega komisarja iz Slovenije Tomaž Vesel se bo danes v Bruslju sestal s predsednico Evropske komisije Ursulo von der Leyen, ki sestavlja svojo novo komisarsko ekipo. Predsednica Evropske komisije je, kot je napovedala po vnovični… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem