Povezane novice

Zrak v prestolnici med najbolj onesnaženimi

Mladina pred 19 dnevi
Ljubljana se je uvrstila na 310. mesto in s tem v krog 71 držav s slabo kakovostjo zraka. Najčistejši zrak v urbanih okoljih imata švedski Uppsala in Umea ter portugalski Faro, kaže najnovejša preglednica kakovosti zraka v evropskih mestih Evropske… »

Evropska agencija za okolje: V Mariboru je kakovost zraka sprejemljiva, v Ljubljani slaba

RTV Slovenija pred 19 dnevi
Tri četrtine Evropejcev živi v urbanih okoljih, večina jih je izpostavljena nevarnim stopnjam onesnaženosti zraka. Najnovejša preglednica kakovosti zraka v evropskih mestih kaže, da je Ljubljana po kakovosti zraka v spodnji šestini. "Izboljšanje… »

Ljubljana med najbolj onesnaženimi mesti v Evropi

Necenzurirano pred 19 dnevi
Evropska agencija za okolje (EEA) je danes posodobila svoje orodje za pregled kakovosti zraka v posameznih evropskih mestih. Ljubljana se je po zadnjih podatkih odrezala zelo slabo. V orodje oziroma tako imenovan pregledovalnik kakovosti zraka v evropskih… »

KAKŠEN ZRAK DIHAMO? Ljubljana se na lestvici med evropskimi mesti ni izkazala

Regional pred 19 dnevi
Najčistejši zrak v urbanih okoljih imata švedski Uppsala in Umea ter portugalski Faro, kaže najnovejša preglednica kakovosti zraka v evropskih mestih Evropske agencije za okolje (EEA). Ljubljana je med 372 mesti v zadnji šestini. V urbanih okoljih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem