Povezane novice

Z glavo skozi zid ne gre, kot tudi ne v zavetrju po taktični menjavi kolesa

RTV Slovenija pred 16 dnevi
Tresla se je gora, zavita v meglo, na koncu pa je za največ drame poskrbela kazen komisarjev. Lažje kolo z lažjim prestavnim razmerjem je bil taktičen prijem "rdečih bikov", ki se ni ravno posrečil. A Primož Roglič je še vedno prvi lovec na… »

Brutalno mučenje dobil Castrillo, Roglič tokrat sam poskrbel za nekaj drame

Zurnal24 pred 16 dnevi
15. etapo Dirke po Španiji, dolgo 143 kilometrov (od Infiesta do Valgrande-Pajaresa), je dobil domači kolesar Pablo Castrillo (Equipo Kern Pharma). Roglič je v cilj prišel kot peti, a je rdeči majici ukradel 38 sekund. Po etapi so ga komisarji sicer… »

Roglič slavil ukradene sekunde, komisarji pa so mu dodelili hudo kazen

Zurnal24 pred 16 dnevi
Medtem ko je Primož Roglič še slavil ukradene sekunde, so mu komisarji že dodelili 20-sekundno kazen zaradi vožnje v zavetrju avtomobila. Zaostanek za rdečo majico tako namesto 43 sekund zdaj znaša minuto in 3 sekunde. Komisarji dirke so po 15… »

Rogliču 20 sekund kazni zaradi zavetrja, zdaj 1:03 za rdečo majico

RTV Slovenija pred 16 dnevi
Trikilometrski ciljni zid s povprečjem 13 odstotkov je v megli zapletel, a ni razpletel Dirke po Španiji. Primož Roglič je na cesti pridobil 38 sekund proti Benu O'Connorju, vmes ulovil Enrica Masa, po koncu etape pa bil kaznovan s pribitkom 20… »

Roglič v napadu na rdečo majico, tokrat bo brutalno

Zurnal24 pred 17 dnevi
Brutalni zadnji vzpon za konec drugega tedna Vuelte. Kolesarje na dirki po Španiji čaka zahtevna 15. etapa od Infiesta do vrha slovitega asturijskega velikana Cuitu Negra (142,9 km). Slovenski as Primož Roglič (Red Bull-BORA-hansgrohe) bo etapo začel… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem