Povezane novice

POTRJENI TRIJE PRIMERI OKUŽBE Z VIRUSOM ZAHODNEGA NILA: Prenašajo ga komarji; okuženi v teh regijah

Regional pred 17 dnevi
V Sloveniji so potrdili prve tri primere okužbe z virusom Zahodnega Nila letos, so sporočili z Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ). Kot so navedli, so vse tri primere okužbe potrdili v severovzhodnem delu Slovenije, v Pomurski in Podravski… »

Trije primeri okužbe z virusom Zahodnega Nila. Pacienti niso v nevarnosti, gre za avtohtone okužbe.

RTV Slovenija pred 16 dnevi
V Sloveniji so potrdili prve tri primere okužbe z virusom Zahodnega Nila letos, so sporočili z NIJZ-ja. Vse tri primere okužbe so potrdili v severovzhodnem delu Slovenije, v pomurski in podravski regiji. To so prvi primeri po petih sezonah. Okužbe je… »

NIJZ: Virus Zahodnega Nila tudi v Sloveniji, vsi trije so se okužili pri nas

Necenzurirano pred 16 dnevi
Na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ) so sporočili, da so tudi pri nas potrdili prve tri primere okužbe z virusom Zahodnega Nila letos. Vročico Zahodnega Nila povzroča virus Zahodnega Nila, slednjega pa običajno prenašajo komarji… »

Nevaren virus tudi pri nas, tri potrjene okužbe, en hujši potek

Zurnal24 pred 16 dnevi
NIJZ je 30. 8. 2024 prejel obvestilo Inštituta za mikrobiologijo in imunologijo Medicinske fakultete v Ljubljani o okužbah z virusom Zahodnega Nila pri treh osebah. Gre za okužbe, ki niso vnešene iz tujine. Prvi trije primeri okužbe z virusom… »

V Sloveniji potrdili prve tri primere okužbe z virusom Zahodnega Nila letos

Mladina pred 16 dnevi
Kot so navedli na NIJZ, so vse tri primere okužbe potrdili v severovzhodnem delu Slovenije, v Pomurski in Podravski regiji. V Sloveniji so potrdili prve tri primere okužbe z virusom Zahodnega Nila letos, so sporočili z Nacionalnega inštituta za javno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem