Povezane novice

Roglič le še pet sekund za rdečo majico

RTV Slovenija pred 14 dnevi
Primož Roglič se je v 16. etapi Vuelte sredi zaključnega vzpona ekstra kategorije na Covadongo otresel Bena O'Connorja, ki ni mogel držati tempa najboljših. A Avstralec se je v zaključku pobral in obdržal rdečo majico vodilnega. Etapo je dobil… »

Strokovnjak udaril po Rogličevi Bori, Primožu napoveduje ...

Zurnal24 pred 15 dnevi
Nizozemskega strokovnjaka je zmotila kazen, ki si jo je prislužila ekipe Bore, a je vseeno prepričan v Rogličevo končno zmago. Glavna tema zadnje epizode nizozemskega podcasta Kop over Kop je bila letošnja Vuelta, kolesarski strokovnjaki, ki so… »

Pred Rogličem ena ključnih etap, takšen brutalen test ga čaka danes

Zurnal24 pred 15 dnevi
Roglič po dnevu predaha nadaljuje z lovom na rdečo majico. Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič bo zadnji teden dirke po Španiji, ki jo je dobil trikrat v nizu v letih 2019, 2020 in 2021, začel z drugega mesta v skupnem seštevku. Po… »

Nosilec rdeče majice razkril, kaj si misli o kazni, ki jo je prejel Roglič

Zurnal24 pred 15 dnevi
Ben O'Connor ne verjame, da bode kazenske sekunde, ki so jih dodelili Rogliču, igrale pomembno vlogo. Potem ko so mnogi mislili, da bo rdečo majico nosil zgolj do začetka resnejših gorskih etap, nepričakovani vodilni kolesar letošnje dirke po… »

Nosilec rdeče majice o epskem boju z Rogličem: "To je bilo nagravžno"

Zurnal24 pred 15 dnevi
Ben O'Connor je kljub hudemu trpljenju uspel v zadnji teden dirke po Španiji prikolesariti v rdeči majici. Potem ko je po zmagi na šesti etapi dirke po Španiji nepričakovano oblekel rdečo majico, so mnogi pričakovali, da je le vprašanje dni, kdaj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem